Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Musik og danserejse

Tag med Klub Næstved til Tyskland og oplev fx Butterflies og Fede Finn og Funny Boyz

Nu har du chancen for at tage med Klub Næstved på en musik og danserejse til tyskland- på Van der valk Resort den 5. og 6. december 2015.

Oplev Tørfisk, Fede Finn og Funny Boyz og Butterflies, der alle spiller op til dans og masser af hygge.

Turen er pædagogfri, men May-Britt og Svend er frivillige rejseleder på turen. Har du brug for særlig støtte og vejledning, eller har behov for speciel hjælp, skal have din egen ledsager med.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 1.198,00 kr. Enkeltværelsestillæg 255,00 kr. Med i prisen er: Bustransport i 3-4*** turistbus t/r, 1 x overnatning i dobbeltværelse i hyggelige landhuse, aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum mellem kl. 19.00 og 24.00 øl, vand, husets rød- og hvidvin samt kaffe og te. Non Stop underholdning fra kl. 19.00 – 1.00, 1 x morgenmadsbuffet.

DSC_0001

Lørdag: Vi sejler fra Gedser kl. 11.15. Efter ankomst til Rostock gøres ophold ved Calles grænsebutik. Forventet ankomst til Linstow ca. kl. 15.30. Om aftenen er der middagsbuffet med drikkevarer ad libitum, hvorefter Tørfisk og Fede Finn og Funny Boyz sørger for underholdningen. Dinner- og pausemusik leveres af Butterflies.

Søndag: Morgenbuffet på hotellet. Kl. 10.30 kører vi fra Linstow mod Rostock. På vejen gør vi stop i Bordershoppen, hvor der er mulighed for at grænsehandle. Vi tager færgen fra Rostock kl. 13.30. Efter ankomst til Gedser køres retur til opsamlingsstederne.

Sidste frist for tilmelding og betaling: Mandag den 31. august.

Der er begrænsede pladser og derfor tilmelding efter ”først til mølle princippet”.

Du skal have pas, lommepenge med til færge, drikkevarer før kl. 19.00 og evt. indkøb i Calle og Bordershop.