Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Klub Næstved

2021-arrangementer i billeder og ord

Generalforsamling 10.06.2021:

Efter generalforsamlingen den 10. juni 2021 ser den nye bestyrelse således ud, forrest fra venstre: Jytte Kingo, næstformand Michael Schultz og formand Isabel Nielsen, samt Thomas Jakobsen, der er ny i bestyrelsen. Bagerst fra venstre ses Keld Pedersen,  Jesper Gericke og Peter Thomsen, samt Poul-Erik Larsen og Michael Pedersen, der ved denne generalforsamling blev valgt som suppleanter.

Efter generalforsamlingen spillede Carsten Rasmussen – og så bød arrangementet både på lækker mad, dans i det fri – med sikker afstand ved hjælp af paraplyer – hygge m.m., som kan ses på billederne herunder:

I baren står Poul-Erik altid klar med sit smil og diverse drikkevarer på køl.

Carsten Rasmussen sidder klar til at spille op til både ‘syng med’ og dans i det fri.

Vil du se nye billeder af bestyrelsen, så klik HER

Sjællandsfestival på storskærm 27.05.2021:

På grund af Corona pandemien blev sidste års Sjællandsfestival aflyst – det blev den tildels også i år. Dog valgte man at lave en Sjællandsfestival via nettet, og i Klub Næstved havde man – med hjælp fra AV-Concept – sat en storskærm op i det store festtelt i haven, hvorfra Sjællandsfestivalen kunne opleves i lyd og billede. Herunder følger lidt stemningsbilleder fra arrangementet.

Før selve musikken fra Sjællandsfestivalen 2021 startede på storskærmen, så fik Klub Næstveds næstformand, Michael Schultz, som er kendt for at elske alt ved Elvis Presley – endda så meget, så han både kan synge og lave danse-moves, som Elvis – overrakt dette maleri. En donation fra nogle af de musikere, der tidligere har spillet med selve Elvis Presley. Schultz var for nogle år siden så heldig at møde et par af musikerne, være med til en koncert – og sågar komme op på scenen og synge med dem. Ved torsdagens Sjællandsfestival på storskærm fik han så gråd i stemmen og nærmest tårer i øjnene af beundring for dette maleri.

Udflugt til Slagelse Lystskov 17.02.2021:

Onsdag den 17. februar var Klub Næstved på udflugt til Slagelse Lystskov, hvor vi så Light in Nature.
En dejlig adspredelse i en ellers Corona stille hverdag.

Herunder følger lidt flere billeder fra udflugten.