Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Klub Næstved

2021-arrangementer i billeder og ord

Fællesskabsstafetten 20. & 21.09.2021:

Denne mandag var Klub Næstved synlig på P-pladsen foran Sct. Jørgens Park. Det var i forbindelse med Fællesskabsstafetten. Klub Næstveds guitarhold gav også en koncert og TV2 Øst kiggede også forbi, og bragte et indslag i deres nyhedsudsendelser denne aften. Herunder finder du billeder fra Fællesskabsstafetten fra den 20. september, men også et par billeder – nederst – fra den efterfølgende dag, hvor Klub Næstveds bus kørte stafetten videre til Toksværd Ældre Motion.

Koncert med Zididada 16.09.2021:

Åhh, jo – vi elsker musik i Klub Næstved. Og denne aften tog vi til Herlufholm kirke, hvor vi var til en skøn koncert med Zididada, som vi også var så heldige at blive fotograferet sammen med.

Foredrag med Michael Perch 18.08.2021:

I midten af august havde Klub Næstved besøg af Michael Perch, medlem af Næstved Byråd.

Michael holdt et farverigt, humoristisk og personligt oplæg om det at være politikker, og om det politiske liv i Byrådet bag lukkede døre.

Michael startede i politik da han var 17 år, hvor han på opfordring af Magnus Heunicke meldte sig ind i Socialdemokratiet.
Så det var et oplæg som var interessant og præget af lang erfaring og mange oplevelser i det politiske liv.

Klub Næstved var de første som så Michael Perchs valgplakat til KV 2021.

Sommerfest 05.08.2021:

Vi elsker traditioner – også vores årlige sommerfest den første torsdag i august, hvor alle er velkomne til vores gratis arrangement med masser af lækker mad, hygge, underholdning med Butterflies, som spiller op til dans. Se videoen herunder, samt en række stemningsbilleder.

Butterflies spillede traditionen tro op til dans ved sommerfesten – se flere billeder længere ned…. lige herunder finder du tre billeder med Isabel, formand i Klub Næstved, som dels blev fotograferet med et par af gæsterne, herunder Venstre-politiker Kristian Skov-Andersen, men også Hanne blev forenet med først Isabel og senere af Butterflies.Jane havde også en helt fantastisk fest på dansegulvet …..

Sæbebobler i massevis – jo, i Klub Næstved forstår vi os på masser af festligheder og hygge i hinandens selskab. Vi er mange som allerede glæder os til Sommerfesten den første torsdag i august 2022.

Generalforsamling 10.06.2021:

Efter generalforsamlingen den 10. juni 2021 ser den nye bestyrelse således ud, forrest fra venstre: Jytte Kingo, næstformand Michael Schultz og formand Isabel Nielsen, samt Thomas Jakobsen, der er ny i bestyrelsen. Bagerst fra venstre ses Keld Pedersen,  Jesper Gericke og Peter Thomsen, samt Poul-Erik Larsen og Michael Pedersen, der ved denne generalforsamling blev valgt som suppleanter.

Efter generalforsamlingen spillede Carsten Rasmussen – og så bød arrangementet både på lækker mad, dans i det fri – med sikker afstand ved hjælp af paraplyer – hygge m.m., som kan ses på billederne herunder:

I baren står Poul-Erik altid klar med sit smil og diverse drikkevarer på køl.

Carsten Rasmussen sidder klar til at spille op til både ‘syng med’ og dans i det fri.

Vil du se nye billeder af bestyrelsen, så klik HER

Sjællandsfestival på storskærm 27.05.2021:

På grund af Corona pandemien blev sidste års Sjællandsfestival aflyst – det blev den tildels også i år. Dog valgte man at lave en Sjællandsfestival via nettet, og i Klub Næstved havde man – med hjælp fra AV-Concept – sat en storskærm op i det store festtelt i haven, hvorfra Sjællandsfestivalen kunne opleves i lyd og billede. Herunder følger lidt stemningsbilleder fra arrangementet.

Før selve musikken fra Sjællandsfestivalen 2021 startede på storskærmen, så fik Klub Næstveds næstformand, Michael Schultz, som er kendt for at elske alt ved Elvis Presley – endda så meget, så han både kan synge og lave danse-moves, som Elvis – overrakt dette maleri. En donation fra nogle af de musikere, der tidligere har spillet med selve Elvis Presley. Schultz var for nogle år siden så heldig at møde et par af musikerne, være med til en koncert – og sågar komme op på scenen og synge med dem. Ved torsdagens Sjællandsfestival på storskærm fik han så gråd i stemmen og nærmest tårer i øjnene af beundring for dette maleri.

Udflugt til Slagelse Lystskov 17.02.2021:

Onsdag den 17. februar var Klub Næstved på udflugt til Slagelse Lystskov, hvor vi så Light in Nature.
En dejlig adspredelse i en ellers Corona stille hverdag.

Herunder følger lidt flere billeder fra udflugten.