Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

En uforglemmelig oplevelse

I en Corona-tid må man tænke hurtigt!

Klub Næstved har en fast juletradition: Julemiddag med dans til Butterflies.

Datoen var sat til den 1. december, Forsamlingshus var booket og Butterflies var hyret, men…… så spændte Corona og restriktioner ben –  igen!

Julemiddagen blev aflyst, men heldigvis var de to herrer fra Butterflies med på at arrangere et alternativ. Siddende julekoncert i Klub Næstveds have, og ja ganske rigtigt den 1. december, – et ret vildt sats.

 

Men det blev et af det bedste og smukkeste arrangementer vi har haft. Vejret viste sig fra sin pæneste side, vindstille, tørt og en klar himmel med måne. 

Butterflies spillede alle de kendte julemelodier, hurtige såvel som langsomme og musikken lød smukt ud over haven og skabte en næsten andægtigt stemning. 

Der blev serveret siddende risengrød med nisseøl, æbleskiver og varm gløgg til de småfrysende koncertgæster, som dog havde væbnet sig med masser af tøj og tæpper.                                                     

På trods af at koncerten kun varede ca. 1½ time, blev det en uforglemmelig 1½ time, og en oplevelse vi aldrig havde fået, hvis ikke Corona havde tvunget os til at tænke på nye og alternative veje. 

Da vi netop ikke kunne gøre så mange af de traditionelle ting i december, blev der i stedet brugt en masse tid på at omdanne Klub Næstveds have til et juleparadis. Aldrig har haven stået med så mange lys, nisser og trolde, som alt sammen dannede en fantastisk ramme om denne uforglemmelige udendørs siddende julekoncert.