Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Guitarholdet deltager i HGP 2016

Guitarholdet er blandt finalisterne ved HGP 2016

HGP 2016 LOGO

Den 10. august 2016 mødte Klub Næstveds guitarhold op til den første undervisningsdag efter sommerferien. Her fik de en ganske særlig nyhed af deres musiklærer René Kowalczyk: De er blandt de 10 udvalgte finalister, der skal deltage i årets Handicap Grand Prix, HGP 2016, der i år holdes i Odense den 7. oktober.

I denne 30 sekunders video giver musiklæreren holdet den glædelige nyhed, og deres begejstring er bestemt ikke til at tage fejl af.

Guitarholdet må naturligvis hverken løfte sløret for titlen på deres sang, som de selv har skrevet, og som blev indsendt den 1. juni, ligesom de heller ikke må fortælle hvad den handler om.

Klub Næstved vil gerne takke følgende, der er med til at dække en del af vores udgifter i forbindelse med vores deltagelse i HGP, som bl.a. kræver en overnatning i Odense:

  • Næstved Musikaftenskole, der har støttet med 8.000 kr.
  • Center for Kultur og Borgerservice, der har støttet med 4.000 kr. fra aktivitetsmidlerne.

De glade guitaristers sidste koncert før HGP 2016 var den 2. september ved CityNight i Næstved, hvor de spillede i Café Crea i Ramsherred. En lille video fra denne aften kan du også se længere nede på denne side.