Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Julemarked 2016

i Klub Næstved.

Søndag den 11. december kl. 12 til 16 afholder Klub Næstved julemarked på Valnæsvej 12.

Der vil både være underholdning og salg af en masse spændende og lækre ting. Et lykkehjul, hvor der er præmier på højkant, og kan du ramme plet, så kan du måske ‘fange’ en flødebolle i en flødebolle-kaste-maskine. Naturligvis kan du også nyde lidt godt til ganen i vores café, bl.a. æbleskiver, vafler, gløgg, cacao, kaffe og the, samt kolde drikke.

Så kom og gør en god handel, hyg dig i selskab med venner, familie og alle os fra klubben, og nyd den gode julestemning.
julemarked_ting_2

Det er et meget begrænset udvalg af julepynt vi vælger at vise – for vi vil meget hellere se jer til julemarkedet den 11. december.

Hjulene på bussen …

I den gamle, velkendte børnesang drejer hjulene på bussen som bekendt ’rundt, rund, rundt …’.

Desværre kører Klub Næstveds bus på lånt tid, og før vi ved af det, så har vi en bus hvor hjulene ikke længere drejer rundt. Det vil betyde fatale konsekvenser for alle de medlemmer, der er afhængige af blive kørt fra hjem til klubben t/r.

Derfor går alt overskud fra vores julemarked til opsparing til en anden klubbus. Det er en ganske dyr udgiftspost, derfor tager det lang tid at skaffe økonomi til en ny bus, men den er uundværlig for medlemmerne – ikke kun ved transport fra hjem til klub, men også ved fx aktiviteter som motion.

Selvom vi altid har stor opbakning til vores arrangementer, så håber vi på en endnu større opbakning til vores julemarked.

Vi har brug for din hjælp

Forud for julemarkedet håber vi på DIN hjælp: Har du nogle gode idéer til dette arrangement eller har du lyst til at hjælpe med at lave ting, der kan sælges, eller måske lyst til at have din egen lille bod, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os på mail: klubnaestved@gmail.com eller May-Britt på tlf. 27 81 25 31.

bord-plade_2

På julemarkedet vil der også være en bod, hvor der sælges andre ting end juleting. Fx som her en anden form for ‘bord plade’ – nemlig en gammel vinylplade, der nu er sat fast på en skammel, og derfor er blevet til et lille, flot og dekorativt bord. På bordet til højre ses en ‘stage’ til fyrfadslys – meget flot dekoreret indeni. Med andre ord – der er også mulighed for at gøre en god julehandel og samtidig støtte Klub Næstved så vi kan få sparet penge sammen til en ny bus.