Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Juletur til Tyskland 2019

Tre dage i luksuriøse omgivelser og med musikalsk underholdning med Butterflies er bl.a. noget af det, der er i vente den sidste weekend i november måned.

Endnu engang gentages succesen med dette helt specielle arrangement med underholdning lørdag aften af af den populære duo Butterflies.

Så sæt allerede nu et stort X (kryds) i kalenderen ved den 29. og 30. november samt den 1. december.

Denne gang tager Ørslev Rejser os med til den historiske by Potsdam, den tidligere residensby i Preussen, kun 25 km syd for Berlin, hvor vi skal bo på Seminaris Seehotel Potsdam, der er beliggende på bredden af Templiner-søen. Nogle af værelserne har udsigt over søen.

Hotellet byder på rummelige værelser og en stor swimmingpool. Alle værelserne har minibar, værdiboks og et stort skrivebord.

Restauranten serverer buffet og egnsretter. Gæsterne kan nyde cocktails i baren Captain’s Corner. Fitnessområdet omfatter swimmingpool, sauna, fitnesscenter og solterrasse. Der kan desuden bestilles massage- og skønhedsbehandlinger.

Dagsprogrammet for juletur til Tyskland 2019:

Dag 1:

Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvorfra vi sejler kl. 11.00 med ankomst til Rostock kl. 12.45. Vi spiser Ta selv buffet ombord inkl. drikkevarer ad libitum. Der stoppes for lidt grænsehandel, inden vi fortsætter turen mod Potsdam, hvor vi ved ankomst kører en lille byrundtur i bussen og ser bl.a. Schloss Sanssouci og Neues Palais.

Neues Palais.

Indkvartering på hotellet og kl. 19.00 er der lækker buffet a la køkkenchef i hotellets restaurant.

Dag 2:
Vi starter dagen med en dejlig morgenbuffet på hotellet. Kl. 10.00 kører vi først forbi det berømte Schloss Cecilienhof, kendt for stedet hvor Churchill, Truman og Stalin besluttede Tysklands fremtid efter 2. verdenskrig.

Schloss Cecilienhof.

Herefter kører vi til Spandau, for at besøge det store og spændende julemarked i Spandau, frokost for egen regning.

Markedet i den gamle bydel er Berlins største og et af de mest traditionsrige julemarkeder. I år afholdes det for 46. gang. På hverdage er der ca 250 boder og butikker, mens tallet stiger til ca. 400 i weekenderne. På det hyggelige marked, der strækker sig over flere gader, findes der masser af gaveartikler, julepynt og forlystelser samt mad og drikkevarer.

kl. 19.00 er der middag i seperat lokale på hotellet, hvor Butterflies spiller op til julebal.

Dag 3:
Morgenbuffet på hotellet.
Kl 10.30 er der busafgang mod Rostock, hvor der igen er mulighed for at gøre gode indkøb til den kommende jul, inden vi tager med færgen kl. 15.00 med ankomst til Gedser kl. 16.45. Igen stor buffet ombord på færgen med drikkevarer ad libitum.
Derefter retur til opsamlingsstederne, som for Klub Næstveds vedkommende er Kvægtorvet i Næstved.

Priser og meget mere finder du ved at klikke her

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.