Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Vigtig information

– vedr. arrangement med Rebellen fra Langeland

Der er UDSOLGT til foredraget med Rebellen fra Langeland. Trods vi flyttede arrangementet til langt større lokaler – Gl. Ridehus, Grønnegade Kasserne, Grønnegade 10 – så blev der udsolgt på et par dage.   

Vi takker mange gange for den enorme interesse – det er helt overvældende. Vi er selvfølgelig godt klar over at det er Ole Sørensen, som har skabt interessen for Klub Næstved, men det er vores håb at I også fremover vil interessere jer og deltage i debatten om udviklingshæmmedes, psykisk syge m.fl. vilkår i Næstved kommune, og at I vil støtte Klub Næstved i vores bestræbelser på at få gang i en debat om holdninger og værdier i Næstved kommune.

Det var selvfølgelig vores håb at dette foredrag ville trække en masse politikere og ansatte fra myndighedsafdelingen til, sådan er det desværre ikke gået, men forhåbentlig bliver de politikere / embedsmænd, som deltager, inspireret, og går derfra med en lyst til at kaste en sten i vandet, som kan sprede ringe i vandet, og starte en forandring. For det er der brug for, da kommunen har store økonomiske udfordringer.

Ind til nu har løsningen været forringelser og besparelser – uden det har løst problemerne for kommunen. Til gengæld har det givet en række problemer for udsatte mennesker i Næstved!

Nu må tiden være inde til at tænke og lytte sig ud af udfordringerne. Det Ole Sørensen siger er ikke ’nyt og smart’ – Klub Næstved har sagt det i mange år. Forskellen er blot at på Langeland er der nogen der lytter.

Så derfor: Hjælp os med til at starte en dialog, hvor der lyttes til ideer, og hvor nye samarbejdsmuligheder mødes positivt, selvfølgelig inden for lovens rammer. Klub Næstved er i hvert fald stadig klar til dialog.

Husk at har man et handicap, så har man ikke de samme valgmuligheder eller mulighed for at blive hørt som andre mennesker.

Så kære alle. Endnu engang tak for jeres interesse, hold fast i den og følg Klub Næstved fremover og deltag i debatten.

Til jer som har fået billetter, så glæder vi os til at se jer den 11. maj, og har I spørgsmål, eller lyst til en snak så finder I os i Gl. Ridehus – I kan nemt kende os… det er os, der løber hurtigt. Bemærk: ALLE der har fået billetter / pladser vil få en mail i løbet af få dage, og skal herefter medbringe som ‘dokumentation’ d. 11/5.

Vi åbner dørene til Gl. Ridehus kl. 17.30. Der kan købes drikkevarer til fornuftige priser.