Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Sjællandsfestival på storskærm

Den fysiske Sjællands Festival blev igen i 2021 aflyst, men til gengæld gav arrangørerne mulighed for live streame festivalen. 

Den mulighed greb Klub Næstved da med det samme, og på kort tid blev festteltet sat op, der blev lavet aftale med Av-Concept i Fensmark om at få opsat en storskærm og lyd og invitationer blev sendt ud. 

Dernæst var der alt det praktiske i forhold til Corona restriktioner, for godt nok må man forsamles 100 personer udendørs, men afstandskrav skal stadig overholdes. 

Dette blev løst med masser af rød spraymaling på græsset! Der blev målt og afmærket såvel ”bobler”, som enkeltpladser med rød spraymaling og sat navne i hvert felt. Der blev sat skilte op med Husk afstand, brug mundbind, og spritdispensere sat på teltpælene rundt omkring.  

Pølsevognen, baren og kaffe/kageboden blev kørt i stilling og så var vi klar til at tage imod de mange festivaldeltagere, som efter et tjek af coronapas placerede deres medbragte stole i deres røde felt. Vejret…….tja det var som det var, men dog mest tørt.

Det blev et par rigtig gode og hyggelige timer i selskab med god musik, selv om vi ikke helt ramte festivalstemning ved dette siddende arrangement, men det var helt klart bedre end alternativet, ingen festival overhovedet. Igen arbejde vi ud fra tænk hurtigt, tilpas og handel og fik nogle tiltrængte hyggelige timer på trods.