Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Tyskland – Timmendorfer Strand

Klub Næstved gentager succesen og du kan sammen med os deltage i dette helt specielle julearrangement.  

Fra den 30. november til den 2. december drager Svend og May-Britt som frivillige rejseleder på Klub Næstveds pædagogfrie tur til Tyskland.

Vi skal bo på et lækkert 4 ****hotel, som ligger ca. 10 minutters gang fra strandene ved Timmendorfer Strand og Østersøen. Hotellet byder på værelser med egen balkon og udsigt. Værelserne på Maritim Clubhotel Timmendorfer Strand har egen balkon og satellit-tv. Desuden flere restauranter, bar samt inden- og udendørs swimmingpool. Naturligvis byder turen også på julebal med Butterflies.

Lidt informationer om turen:

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Rødby, hvorfra vi sejler kl. 10.45 med ankomst til Puttgarden kl. 11.30. Vi stopper for lidt grænsehandel, inden vi spiser frokost på restaurant Gremersdorf. Herefter fortsætter vi det sidste stykke vej til den nordtyske badeby Timmendorfer Strand, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser. Kl. 19.00 er der lækker buffet a la køkkenchef i hotellets restaurant.

Dag 2
Vi starter dagen med en dejlig morgenbuffet på hotellet. Kl. 10.00 kører vi til Lübeck, hvor vi skal besøge det store julemarked i byen. Om eftermiddagen kører vi retur til Timmendorfer Strand, hvor der er mulighed for at gå rundt og kigge på den hyggelige by, hvor der er masser af restauranter og butikker, eller en spadsertur på den smukke strandpromenade. kl. 19.00 er der middag i seperat lokale, hvor Butterflies spiller op til julebal.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Kl 10.00 er der busafgang mod Puttgarden, hvor vi kører til Bordershoppen for at gøre gode indkøb til den kommende jul, inden vi tager med færgen kl. 12.45 med ankomst til Rødby kl. 13.30. Derefter retur til opsamlingsstederne.

Pris: 2.955 kr.

Tilmelding senest den 13. juni. Tilmelding og betaling er bindende.

Frokost dag 2 er ikke med i prisen, da det er vores erfaring at der gerne vil smages på de lækkerier der udbydes på julemarkederne.

Der er opsamling og afsætning på Kvægtorvet og du skal selv sørge for transport dertil.  Flere praktiske information til deltagerene følger senere.                                                     Husk du skal have et gyldigt pas.

Der er begrænset antal pladser og tilmelding efter først til ”mølle princippet”.

Bemærk: Klub Næstved kan allerede nu melde om alt udsolgt.