Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Klub Næstved

2017-arrangementer i billeder og ord

Stemningsbilleder fra nytårsfesten, 31.12.2017:

Julefrokost, 28.12.2017:

Traditionen tro inviterede Klub Næstved igen i år til skønt samvær ved årets julefrokost i klubben. Herunder kan du se lidt stemningsbilleder fra julefrokost samt en lille video, der viser at hygge blandt venner, vores fællesskab og – naturligvis – god mad – er noget vi sætter stor pris på. Men – som det første billede viser, så var vores julemand blevet alt for træt til at deltage.

Herunder kan du se den lille video fra Julefrokosten 2017.

Julebasar og julekoncert, 16.12.2017:

Igen i år slog Klub Næstved dørene op til et gratis arrangement for alle – julebasar med julebankospil, julekoncert, julebod og salg af gløgg og æbleskiver m.m. Herunder kan du se lidt af billederne fra vores arrangement, som fik omkring 70-100 mennesker til at kigge forbi i løbet af de fem timer, hvor vi bød på masser af julestemning.

Janni og Isabel stod for salget af diverse ting og sager i denne bod.

Julebankospil, hvor Peter Søren (det midterste billede) stod for at råbe numrene op. På billedet herover ses Peter (og NEJ, han sover ikke – han koncentrere sig om bankospillet) og t.h. ses Michael Perch, der bliver ny formand for Omsorgsudvalget pr. 1. januar 2018.

I Caféen blev der både hygget, snakket, drukket kaffe, varme cacao med flødeskum, gløgg, spist julekager og æbleskiver. Herover ses John Lauritzen og borgmester Carsten Rasmussen. På billedet herunder ses bl.a. Ole Sørensen – også kendt som “Rebellen fra Langeland”, som endnu engang havde taget køreturen til Klub Næstved sammen med en række brugere fra ‘Hjørnet’.

Poul Erik og Michael havde travlt med at sælge de velsmagende lækkerier i caféen.

Jytte og Kristina stod for salget af pølser med brød. De to ellers ikke så høje piger/kvinder var nærmest tre meter høje af stolthed over at stå i pølsevognen. Kristina, t.h., var ganske enkelt ikke til at ‘skyde igennem’ når hun spurgte om man skulle have røde eller brune pølser, hvorefter hun skulle ‘fange’ pølserne i de rette farver med pølsetangen. Og netop dét at det er de udviklingshæmmede selv der står for alt lige fra salget fra de forskellige boder, musikalsk underholdning, opråbning af bankonumre til selv anvisning af parkeringspladser, det er præcis dét som gør Klub Næstved unikt for brugerne.

Klub Næstveds guitarhold var ‘trukket’ i nissehuerne, idet deres 50 minutters koncert bød på et væld af julesange. Omkring 50 personer overværede denne skønne julekoncert.

Luksus miniferie med Butterflies i Tyskland, 01.12 – 03.12.2017:

Igen i år var vi på en tre dages miniferie til Tyskland – i år som et luksus arrangement med mulighed for spa m.m. på et lækkert luksushotel. Traditionen tro var vi bl.a. på et stort julemarked og to dage i træk var der fest med lækkert mad og dans til musik med Butterflies. Herunder kan du se lidt flere billeder fra vores skønne miniferie – startende med et billeder af Butterflies, der stod klar med forfriskninger ved et supermarked, da vi var kommet over grænsen.

Musik & And, 06.11.2017:
Ved vores traditionsrige “Musik & And” arrangement var der – som altid – totalt udsolgt. Menuen stod på andesteg med alt i tilbehør efterfulgt af Carsten Rasmussen der slog tonen an til sang og dans. Herunder finder du lidt stemningsbilleder fra arrangementet. 
Billeder siger ofte mere end ord! Fx som herover – Oliver – og herunder Hanne.

Uhyggelig middag, Halloween, 30.10.2017:

Desserten ved mandagens madklub var “snot med røde orme”.

Handicap Grand Prix, HGP 2017, 28.10.2017:

Den sidste lørdag i oktober måned deltog Klub Næstveds guitarhold ved Handicap Grand Prix, HPG 2017. Herover ses hele holdet backstage lige før de skal på scenen.

Sangen “I Klub Næstved er der altid kærlighed” blev flot fremført af Klub Næstveds guitarhold ved HGP 2017.

Da guitarholdet havde forladt scenen kom de direkte ned til VIP området, hvor de både fik slik, chips, champagne m.m. Herover skåler vennerne fra Klub Næstved. Og neden under ses et par stemningsbilleder fra VIP området – inkl. et billede af Michael Schultz der – som den eneste – fik sin forlovede, Karin, med ind i VIP området, idet de på denne lørdag kunne fejre deres 29 års forlovelsesdag. Dét blev naturligvis fejret med en skål i champagne.

Vælgermøde 05.10.2017:

Forud for kommunalvalget holdt Klub Næstved – traditionen tro – vælgermøde. Fremmødet var stort blandt både brugere og pårørende ligesom i alt otte politikere havde meldt deres ankomst. Herunder ses lidt billeder fra vælgermødet. Du finder også en udtalelse fra de otte politikere, som alle fik stillet det samme spørgsmål – se mere under billederne. Og hvis du vil se et tv-program fra TV S – optaget ved vælgermødet – så kan det ses HER

Hvad mener politikerne om Klub Næstved?

Ved vælgermødet blev politikerne bedt om at besvare et spørgsmål: ”Synes du et sted som Klub Næstved er vigtigt?

Spørgsmålet fik de otte politikere, som deltog i panelet ved vælgermødet, og de blev bedt om at besvare det kort og skriftligt.

Freja Lynæs Larsen, Enhedslisten (Ø):

Det er vigtigt der er et fristed, hvor ligesindede kan mødes og have et fællesskab. Det er vigtigt at der er personale, som kan støtte op og socialisering brugerne imellem.

Gitte Carlsberg, Det Konservative Folkeparti (C):

Det er så fantastisk et sted og jeg ønsker meget at jeg kan hjælpe. Lad os samarbejde og komme videre.

Jette Leth Buhl, Socialistisk Folkeparti, SF (F):

Det er meget vigtigt fordi der er behov for et værested / aktivitetssted og der er også brug for at der ydes en frivillig indsats for denne målgruppe.

Githa Nelander, Dansk Folkeparti (O):

Klub Næstved er med til aktivt at udvikle potentiale og give medlemmerne et udviklingsrum. Klub Næstved bidrager til medlemmernes livskvalitet.

Carsten Rasmussen, Socialdemokratiet (A):

Ja, bestemt. Klub Næstved er en stor støtte til dem der kommer i klubben. Jeg er sikker på der vil være opbakning til klubbens fremtid – også politisk.

Søren Linke, Radikale Venstre (B):

Fordi der er behov for jeres sociale netværk og jeres kamp.

Bent Dahl, Nye Borgerlige (D):

Helt bestemt og det skal fortsætte i samme ånd som nu. Jeg vil personligt arbejde for jer og andre udsatte borgere i Næstved kommune.

Kristian Skov-Andersen, Venstre (V):

Klub Næstved er vigtig fordi klubben skaber et meget værdifuldt fællesskab for en gruppe borgere, som i høj grad har brug for de mange kvaliteter, som findes i klubben. Som sådan fortjener Klub Næstved anerkendelse og opbakning fra det omgivende samfund, inkl. Næstved kommune.

Salsa – sund & sjov motion 25.09.2017:

Herunder kan du se en række billeder fra den første Salsa undervisning. Hvis du vil se en video, så klik HER

Sommerfest 03.08.2017:

Herunder følger en række billeder fra Sommerfesten 2017. Vil du se tv-programmet fra sommerfesten, som TV Sydsjælland har produceret, så kan du se det her:

Årets sommerfest startede med en mini-koncert med Klub Næstveds guitarhold, der netop ved denne store fest samtidig kunne præsentere deres nye cd-udgivelse. Det blev til et enkelt nummer i tørvejr, og så blev sluserne til skybrud åbnet, hvilket ses herover. Da guitarholdet sluttede deres mini-koncert tog Benjamin straks over – for tredje år i træk gav han et par rap-numre. Borgmester Carsten Rasmussen, der i sin tid modtog den første ‘Æresmedlems pris’ i Klub Næstved, stod igen for talen ved overrækkelsen til årets ‘Æresmedlems pris’, som i år gik til Poul Erik Larsen.Ole Sørensen – på TV kendt som ‘Rebellen fra Langeland’ – fik en særlig pris ved vores sommerfest. Her ses han med beviset. Nedenunder står han sammen med borgmester Carsten Rasmussen og May-Britt Hansen, Klub Næstved.

Ole Sørensen havde taget flere af brugerne af ‘Hjørnet’ med til Klub Næstved. Enkelte af dem var også med sidste gang Ole besøgte Klub Næstved, og de nød ligesom meget besøget i Klubben, som Ole gjorde.

Traditionen tro spillede Butterflies op til dans ved Klub Næstveds Sommerfest. Herunder ses lidt billeder – fra ‘bænkevarmere’ og ‘Kald det kærlighed’ til Poul-Erik i baren og dans og sang foran Butterflies. Videoer fra Sommerfesten følger senere. Dog kan du allerede nu se flere på vores facebookside.

Fodboldstævne 24.06.2017:

Vi spillede fire kampe. Vi tabte desværre alle, men vi fik en flot medalje alligevel. Her følger resultaterne af kampene: Glostrup – Næstved 6-1, RB 1906 – Næstved 3-2, Næstved –  B 1989 1-2 og Næstved – Stjernedrys 2-4.  Klub Næstveds fodboldhold kæmpede bragt alle mand og dagens mål score var Benjamin med 5 kasser, mens Michael scorede 1. Herover ses Benjamin og Tobias (med bolden) i aktion. Herunder følger lidt flere billeder fra dagens kampe:

Generalforsamling og Sct. Hans Fest 22.06.2017:

Valgt ved generalforsamlingen. Fra venstre: Marius Benski, Sven Rømer, Janni Thybo, Michael Pedersen, Jytte Kingo, Keld Pedersen og Michael Schultz, samt Peter Thomsen og Poul Erik Larsen, der begge er valgt som suppleanter i bestyrelsen.

Kristina og Carsten – billedet siger vel mere end ord? Der følger snarest muligt flere billeder fra vores Generalforsamling og Sct. Hans Fest.

Petanque venskabskamp 19.06.2017:

Klub Næstveds Petanque 2017 spillede venskabskamp mod Petanque 2013. Kampene blev spillet på udebane på Nygårdsvej. Vejret var godt og humøret i top, begge hold havde et par hyggelige timer selv om der var stor koncentration om spillet. Herunder følger lidt billeder.

Rejse til Gardasøen, juni 2017:

Tag med på vores ferierejse til Gardasøen – stemningsbilleder fra ferien kan du se, hvis du klikker HER

Påskefrokost 13.03.2017:

Guitarholdet får uventet besøg af ELVIS PRESLEY-musiker 29.03.2017:

Herunder følger video, tv-indslag og billeder om en helt særlig dag – den dag hvor den tidligere Elvis Presley trommeslager besøger Michael Schultz og resten af guitarholdet i Klub Næstved.

Du kan også læse en artikel ved at klikke HER

Herover ses indslag fra TV Øst om Bob Lannings besøg i Klub Næstved.

For 52-årige Michael Schultz er der kun én konge: The King of Rock’n’Roll, Elvis Presley. Selvom Michael er udviklingshæmmet og kun kan stave til sit eget navn, så ved han stort set alt hvad der er værd at vide om hans konge. Og selvom Michael hverken kan tale eller læse engelsk, så kan han synge mange af de store hits, som hans konge sang. Men Michael blev nærmest mundlam, da klubben en helt almindelig onsdag fik besøg af Elvis Presley trommeslageren Bob Lanning, t.h.

Herunder følger endnu et par billeder mere.

Bob Lanning omgivet af hele Klub Næstveds sang- og guitarhold.

Guitarholdets lærer René Kowalczyk og Bob Lanning. René, der er uddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fik rosende ord af Bob for guitarspillet på ”Suspicious Minds”, som Michael Schultz sang.

Guitarholdet indspiller CD 25. og 26.03.2017:

Der var flere aktiviteter i gang på én gang i weekenden den 25. og 26. marts: Mens Klub Næstveds fodboldhold deltog i et stævne i Holbæk, var klubbens guitarhold i studiet hele weekenden for at indspille en ny cd. Herunder følger endnu et par billeder fra cd-indspilningen.

Guitarholdet – koncert i Fuglebjerg 12.03.2017:

På denne solskinsrige søndag var Klub Næstveds guitarhold taget til Fuglebjerg, hvor de gav koncert i forbindelse med Ældresagens årsmøde, der blev holdt i Fugleparken i Fuglebjerg. Herunder følger lidt flere billeder fra koncerten:

Foreningsuddannelse 2017 – del 1: 

Foreningsuddannelse 2017 – del 2: 

Foreningsuddannelse 07.02.2017 – 16.05.2017:

Fodboldstævne 14.01.2017:

IMG_2077

Klub Næstveds fodboldhold har netop indledt indendørs sæsonen, hvor de hver fredag træner i hallen på Kalbyrisskolen. Fodboldholdet, der vandt guldmedaljer ved Special Olympics 2016, har netop deltaget i et stævne i Glostrup. Og igen havde de succes – og kom derfor retur til Næstved med medaljer om halsen.

IMG_2079IMG_2078