Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Klub Næstved

2018-arrangementer i billeder og ord

Nytårsfest, 31.12.2018:

Årets sidste dag tilbragte vi i festlig lag i Herlufmagle Hallen. Dejlige mennesker, god mad og skøn musikalsk underholdning med Butterflies, der spillede op til dans. Herunder ses lidt flere billeder fra vores brag af en nytårsfest.

Julebazar og julekoncert, 17.12.2018:

Igen i 2018 inviterede Klub Næstved alle til gratis julebazar og julekoncert med vores populære guitarhold. Klubben var igen flot pyntede op – såvel ude som inde. Der var et lille loppemarked, små delikatesser og salg af gløgg og æbleskiver. Herunder følger en række billeder fra arrangementet – vi starter med den flotte udsmykning i haven.

Og lad os så smutte ind i varmen – først til udsmykningen, efterfulgt af stemningsbilleder fra hele huset og afslutningsvis lidt billeder fra julekoncerten med klubbens guitarhold.

Efter guitarkoncerten var det tid til at sætte ‘tænderne’ i den dejlige, hjemmelavede gryderet – tilsat ris. Gad vide om der blev gemt lidt ris til julemanden i haven?

Julemandsløbet, 09.12.2018:

Den 9. december 2018 støttede Klub Næstveds Power Walk hold Svovlstikkerne da de deltog i julemandsløbet i Næstved. En kort video kan ses HER

Julebal med Butterflies, 03.12.2018:

Netop hjemvendt fra tre dages juletur til Tyskland – i selskab med Butterflies – ja, så tilbragte vi atter en aften sammen med de to friske fyre. Denne første mandag i december holdte vi nemlig atter julebal med Butterflies i Vallensved forsamlingshus. En dejlig tradition med masser af hygge, lækkert mad og dans til tonerne med Butterflies. Herunder følger lidt stemningsbilleder samt en video, som du kan se HER.

Juletur til Tyskland, 30.11.2018-02.12.2018:

Den sidste fredag i november måned satte vi kurs mod Tyskland, hvor vi – traditionen tro – dels skulle have et par luksusdage på hotel, men også masser af hygge med hinanden, smukt julemarked og dans til musik med Butterflies, som i øvrigt i år havde valgt at tage turen sammen med os i bussen fra Ørslev. Herunder følger en række stemningsbilleder fra vores tre dages tur.

Politikere slår tonen an i klubben, 28.11.2018:

Den sidste onsdag i november fik Klub Næstved besøg af flere af politikerne, som bl.a. er repræsenteret i Forebyggelses- og Omsorgsudvalget. Det blev til et super hyggeligt besøg, hvor politikerne også fik mulighed for at spille sammen med klubbens guitarhold. Se politikerne og guitarholdet på ‘slap line’ i videoen her:

Halloween i Klub Næstved, 29.10.2018:

Klub Næstved fejrer 15 års fødselsdag, 03.10.2018:

Sikke en fest vi har holdt nu i dag, åh ja, åh ja, åhh.
Klub Næstveds 15 års fødselsdag blev præcis den fest vi havde håbet på.
Der var fest, latter og hygge.

Hvor mange der kiggede forbi er svært at sige, men der var tidpunkter hvor teltet var fyldt og der stod folk udenfor.
Der var gæster fra gamle dage, og nye gæster, begge dele var en glædelig overraskelse.
Tak til de mange pårørende som havde valgt at lægge vejen forbi, og en særlig tak til Ole og alle dem fra Hjørnet havde taget den lange tur fra Langeland, for at være med til at feste.

På Ole Sørensens facebookside, “Fans af Rebellen fra Langeland”, har ‘Rebellen’ skrevet følgende: “Tillykke Klub Næstved med de 15 år i går den 3/10. Vi fra Langeland takker for nogle gode timer med sang, spil, taler og ikke mindst en bar, der virker med verdens bedste service og kager!!! Venner, sikke et kagebord. Det var et overflødighedshorn af fantastiske kager, tak! 

Den måde I er på. Den måde I modtager andre mennesker på, er bare noget alle kan lære af. Alle os fra Langeland er enige om at vi vil invitere til en fødselsdag næste år, og så vil “Rebellens kor” underholde. May Britt tak fordi I altid inviterer os. Det er et fantastisk venskab, der er opstået på trods af alle grænser. Michael tak fordi du altid sørger for vores bil bliver parkeret, så vi ingen uvenner får.
Næstved bør være stolt af at have et sted som “Klub Næstved” og at politikernes menneskesyn i Næstved er det samme som politikernes menneskesyn på Langeland. Nemlig det menneskesyn, der hedder “vi investerer i mennesker”.

Klub Næstved ønsker også at sige tak til de fire herrer, som holdt taler, og for alle de pæne ord:

Michael Perch gav bl.a. gav point for god opførsel, og for at være gode til at få folk til at føle sig velkomne.

Torben Stenstrup takkede de frivillige og ansatte.

Carsten Rasmussen tog en tur ned af memorie Lane.

Ole Sørensen fortalte at han har Klub Næstved med i sine foredrag i hele landet, som den gode historie fra Næstved, så nu kender de også Klub Næstved i Aalborg.

Kristian Skov-Andersen var blandt byrådets politikere, der også lagde vejen forbi Klub Næstved – herover fotograferet med Benjamin. Herunder ses Kristian med en gaven, efterfulgt af et billede af lidt af de mange gaver, som vi modtog på dagen.

Og selvfølgelig var der musik, leveret af Klub Næstveds Guitarhold, som i den grad var med til at levere feststemning.

Michael Perch havde også guitaren med og spillede sammen med Klub Næstveds guitarhold. Michael ses yderst t.h. Én af klubben helt egne Michael’er – nemlig Michael Schultz – gav den, som altid, gas når han sang Elvis Presley (se nederst) og Isabel foldede sig også ud som solist.

Du kan også se et tv-program fra TV Sydsjælland, som var med på dagen ved vores 15 års fødselsdag. Her kan du fx også høre talerne. Se tv-programmet her:

Fodboldstævne i Roskilde, 02.10.2018:

Klub Næstveds fodbold hold – og deres trænere Maria og Svend – deltog den 2. oktober i et stævne i Roskilde. Holdet vandt 5-1 over Snekkersten, og 4-2 over Glostrup. De tabte den sidste kamp til Ekkenberg 4-2. Herunder ses et par billeder fra stævnet, samt et billede af Tobias, der om lørdagen fyldte 20 år.

Demonstration mod besparelser på handicapområdet, 28.08.2018:

Den sidste tirsdag i august måned mødte vi talstærkt op foran rådhuset for at demonstrere mod besparelser på handicapområdet. Billeder og videoer siger – i denne sammenhæng – næsten mere end ord. Så herunder finder du et udvalg af billeder fra demonstrationen samt en enkelt video. Flere videoer kan du se på klub4700.dk/tv-video-klip

Sommerfest 02.08.2018:

Sikke et brag af en SOMMERfest – med masser af sol, varme, hygge og dans – vi holdt i vores store telt i klubben den første torsdag i august. Traditionen tro spillede Butterflies op til dans og byens borgmester, Carsten Rasmussen, som har været en flittig gæst i klubben igennem mange år, var som altid en populær mand på dansgulvet. Herunder følger en række billeder.

Menuen stod på hjemmelavet lasagne med salat eller pølser med brød. Hertil kunne købes vin, vand, sodavand og øl.

Butterflies spillede op til dans – hvad enten det var til Carsten og Jytte, der fik en sving om eller – se de næste tre billeder:

Herunder endnu lidt stemningsbilleder – fra Hanne der sad helt oppe ved Butterflies og sang med på de populære sange – lige fra “Der står et billede af dig på mit bord” – hvor Brian gav den gas som Signe Svendsen – til “Hands Up”.

“Hands up, Baby Hands up…..”.

Mens nogle dansede var der andre som sad og hyggede eller læste i Klub Næstveds klubblad, som netop var kommet og blev uddelt.

Også udendørs blev der både læst i klubbladet eller hygget og snakket.

Til fordel for indsamling til en ny klubhus havde en række butikker i Næstved City og Sct. Jørgens Park samt et par enkelte fra Næstved Stor-Center, doneret enten gavekort eller en gave eller flere. René – klubbens guitarlærer – skulle naturligvis også støtte det gode formål og han var heldig at vinde på nr. 54 – endda flotte strømper fra Din Tøjmand. Der blev alt i alt indsamlet 6.000 kr. ved dette lotteri. Vi takker alle der har støttet – både butikker og de mange som købte lodder ved sommerfesten.

Taler billedet ikke for sig selv? Max hygge blandt de to musikanter, som hver onsdag mødes til guitarundervisning og sang i klubben.

Naturligvis ingen sommerfest uden en fællesdans – “Åh, Boogie woogie…” – og på denne skønne sommerdag ….

… også med “Så tar’ vi Borgmestermaven frem, så tar’ vi Borgmestermaven tilbage, så tar’ vi Borgmestermaven frem, og så ryster vi den lidt, så gør vi Boogie-Woogie, og så drejer vi omkring, og så går vi i ring – HEY! Åhh – Boogie-Woogie-Woogie – HEY! ….”. JA, “HEY, vi havde en super skøn sommerfest, som vi forventer at gentage den første torsdag i august 2019.

“Du skælder mig hele tiden ud ….” 02.07.2018:

Kærlig skældud skader ikke. Kristina fortæller Kim at rygning er klamt og han lugter ud af munden. Heldigvis skælder Kristina ikke ud hele tiden – heller ikke på Kim, som slet ikke ryger i klubben. Det er nemlig først når han er kommet hjem at ‘piben får en anden lyd’; for her ved Kim at piben må tændes én eller måske et par gange før sengetid. På vores facebookside kan du se en 1 minuts video, hvor Kristina skælder kærligt ud.

Generalforsamling og Skt. Hans Fest 27.06.2018:

De ni medlemmer der alle blev valgt ind i Klub Næsteds bestyrelse anno 2018 består af – fra venstre: Poul Erik Larsen (suppleant), Jytte Kingo, Michael Pedersen (suppleant), Keld Pedersen, Isabel Nielsen, Peter Thomsen, Janni Thybo, Marius Benski og Michael Schultz. Du kan læse mere om bestyrelsen HER

Efter generalforsamlingen fik Nina noget af en overraskelse. I det store festtelt stod nemlig et mylder af mennesker, som var mødt op for at hylde Nina, der havde 40 års jubilæum. Nina omgivet af Poul-Erik og Isabel, som holdt en tale på vegne af alle fra Klub Næstved. Som afslutning på talen modtog hun en gave fra klubben – en af de populære figurer fra Kay Bojesen.Der var masser af gaver, knus og kram til Nina samt taler fra fx. Carsten Rasmussen, der holdt en tale for Nina – ikke som borgmester – men som ’spillemand og gæst i klubben’ og naturligvis med et kram som afslutning.

Da Nina var blevet fejret sad alle – undtagen de raske frivillige, der var med til at servere menuen – klar til at indtage den lækre biksemad med spejlæg, rødbeder og friskbagt rugbrød. Carsten Rasmussen spillede op til dans … i år med assistance fra Kim, der havde medbragt sin harmonika som han lystigt spillede på under et par numre.Nina – her med Michael som dansepartner – var ekstra eftertragtet til denne fest, hvor hun nogle timer forinden blev fejret i forbindelse med hendes jubilæum.Som altid er Poul Erik ikke bleg for at tage tjansen i baren og på denne varme sommerdag, havde han ekstra travlt.

Lille Marie Festival 21.06.2018:

Sommersang i Mariehaven. På denne torsdag tog vi tidligt afsted fra Klub Næstved for at køre til det jyske for at opleve Lille Marie Festivalen i Mariehaven live – inkl. bl.a. Birthe Kjær og Kandis. Herover ses bl.a. Jesper og Isabel fra Klub Næstved som var med på scenen og synge kor. Stemningsbilleder fra dagen kan ses herunder – inkl. sidste stop på den fantastiske kro, Hovborg Kro, hvor der serveres super, god mad for alle os fra Klub Næstved.

Sommerkoncert med guitarholdet 20.06.2018:

Der var ‘fuld knald’ på Klub Næstveds guitarhold, da de gav sommerkoncert i teltet. Gik du glip af denne koncert, så fortvivl ikke – de spiller igen den første torsdag i august, når Klub Næstved inviterer til SOMMERFEST – endda ganske GRATIS og hvor BUTTERFLIES traditionen tro spiller op til dans. Herunder ses lidt stemningsbilleder fra koncerten, der også bød på flere solist-optrædender fra bl.a. Michael og Isabel.

Guitarholdet til grill 23.05.2018:

Klub Næstveds guitarhold var denne solskinsdag hjemme hos Erika, hvor der blev øvet i sang og guitar. Og bagefter blev der grillet. Vi retter en stor tak til Erika, Gitte og Jesper for et fantastisk arrangement og gæstfrihed. Herunder ses yderligere et par billeder.