Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Klub Næstved

2022-arrangementer i billeder og ord

Julefrokost,  28.12.2022:

Årets sidste arrangement var vores hyggelige julefrokost. Herunder ser du en række billeder. Hvis du vil se en lille video, så kan du dels finde en ‘livevideo’ på vores facebookside, eller klikke HER, men vi har også en lille video som du kan se her på hjemmeside – du skal blot klikke HER

Lukket julearrangement,  22.12.2022:

Endnu en gang har vi haft fornøjelsen af, at have besøg af børnene fra Kobberbakkeskolens Specialafdeling – denne gang til et lukket julearrangement den sidste torsdag formiddag før juleaften. Vi har glædet os til at vise børnene haven, og det var dejligt at høre deres begejstring, når de under nissehueløbet var rundt i hele julehaven. Vi sluttede af indenfor, med æbleskiver og saftevand.
Herunder kan du se en række stemningsbilleder fra besøget.

Vi glæder os allerede til flere besøg fra Kobberbakkeskolens Specialafdeling i 2023.

Julestemning i Klub Næstved,  december 2022:

I Klub Næstved  sparer vi også på strømmen. Så det er kun hver mandag og torsdag, kl. 16.30 til 19.00, at du kan komme i vaskeægte julestemning i Klub Næstved – og så er det endda ganske GRATIS for ALLE. Så kig forbi Klub Næstved enten mandag eller torsdag kl. 16.30 til 19.00 på Valnæsvej 12, Næstved. Videoen giver dig et indblik i, hvorfor du bør kigge forbi. Såfremt du ikke kan kigge forbi os, så kan du også se lidt billeder herunder:

Juletur med Butterflies, 29.11.2022 – 30.11.2022:

I slutningen af november måned var vi på Juletur med Butterflies. Det vil sige; Vi holdt fest på Faxe Vandrehjem, hvor en del af os også havde en enkelt overnatning. Tag et smut med til festen, hvor Butterflies spillede op til dans, men først skal du nyde et par smukke billeder med udsigten over Faxe Kalkbrud.

Indgangen til Faxe Vandrehjem. Kom med indenfor og se, hvor fint der var dækket op til julefest.

Og lad os så få Brian fra Butterflies på banen – og ikke mindst alle os, der var til julefest. Som det ses på billederne, så havde vi en skøøøøøn fest.

Hanne er altid så skøn på billeder – hvad enten hun er sammen med andre eller, som herunder, fotograferet alene:

Ingen fest uden fællesdans – sjovt og god motion.

Musik & And, 17.11.2022:

Vores “Musik & And”-arrangement tilbyder naturligvis andesteg og alt i tilbehør.

Tilsat musik med Carsten Rasmussen, der spiller op både før, under og efter spisningen. Herunder finder du en en række stemningsbilleder og videoer fra arrangementet, som igen-igen var totalt udsolgt.

Video 1     Video 2     Video 3     Video 4     Video 5      Video 6

Halloween for Kobbberbakkeskolens Specialafd., 18.10.2022:

En formiddag med liv i haven. Omkring 30 børn og pædagoger fra Kobberbakkeskolens Specialafdeling var på besøg, og frivillige fra Klub Næstved sørgede for at de fik en (u)hyggelig oplevelse. De stod ved posterne i spøgelsesløbet og uddelte øjne når opgaven var løst, når alle opgaver var løst stod næstformand Michael Schultz klar med et diplom. Herunder følger lidt billeder og en lille sammenklippet video.

Vi sluttede af med halloweenkager og blodigt saftevand.


Tak til alle jer børn og voksne for en hyggelig formiddag.

Her ses de frivillige fra Klub Næstved, som – efter at have stået ved de forskellige poster – også fik lækre halloweenkager m.m.


Vil du se en lille video inden de tog afsted fra Klub Næstved – så klik HER

Oktober diskofest, 07.10.2022:

Kompetente, frivillige bartendere fra Kobberbakkeskolens specialafdeling hjalp til ved Klub Næstveds diskofest. Det var mørkt, det var ‘hot’ og der var diskolys og dansemusik, leveret af DJ Denner, hvilket skabte de perfekte rammer for en super god diskofest denne fredag aften. Men desværre påvirkede både belysning og de varme lokaler kvaliteten af billederne, som det ses herunder.

Sommerfest, 04.08.2022:

Der var fyldt godt op af mange festglade mennesker, da vi – som altid – invitererede på et brag af en sommerfest den første torsdag i august måned og som altid med Butterflies, der spiller op til dans.

Der var godt fyldt både inde i teltet ….

… udenfor ved de mange opstillede borde både foran og bagved teltet.

Der var også mennesker ved både baren …

… og ved pølsevognen, hvor der var forskellig betjening, som det ses på næste foto.

Mens nogle valgte at købe pølser med brød og høflig selvbetjening af ristede løg, ketchup osv., så havde mange også bestilt årets lækre menu…

… som bestod af skinke, flødekartofler og frisk blandet salat, som blev serveret på runde bakker rundt ved alle bordene.

Inden vi ser nærmere på alle festbillederne fra sommerfesten – lige fra spisning til dans og hygge – så skal I da også lige have et billede af disse fire kvinder, som var en kæmpe hjælp i køkkenet med madlavning og oprydning. Endnu en gang fik vi nemlig hjælp ved et Klub Næstved arrangement fra frivillige fra Kobberbakkeskolens Specialafdeling.

Efter vi havde nydt maden – hvad endte det var pølser med brød eller skinke, flødekartofler og salat – så fortsatte den hyggelige stemning. Først med en forlovelse – idet formanden i Klub Næstved, Isabel, havde netop ved en sommerfest mødt sin Casper. Og derfor var de blevet enige om at de ville ringforloves netop ved klubbens sommerfest. Vil du se en video af deres forlovelse – så klik HER

I Biergarden var der mulighed for at slappe af – også med andet en øl 🙂

Da Butterflies slog tonen an – blev der danset gevaldigt i teltet – ikke kun lige foran “Brian og Fætter” men også ude til siderne eller bagerst i teltet.

Du kan også se lidt videoer fra vores sommerfest. Tjek stemningen og sæt allerede nu et stort X i kalenderen ved den første torsdag i august 2023, hvor vi igen slår dørene op for et brag af en sommefest i Klub Næstved.

Sommerfest-video 2 – klik HER

Sommerfest-video 3 – klik HER

Sommerfest-video 4 – klik HER

Sommerfest-video 5 – klik HER

Udflugt til Faxe Ladeplads Mini-by og minigolf, 20.07.2022:

Nej, det er ikke fordi vi er blevet store – det er blot byen der er en mini-by.

Udover at vi gik rundt i den flotte mini-by, nød vi også mad og drikke, og så spillede vi mini-golf. En hyggelig udflugt hvor dagen stod i mini-tegn. Du kan se de sidste billeder herunder.

Stine Bramsen koncert, 13.07.2022:

I uge 28 tog vi onsdag aften en tur til Vordingborg Festuge, hvor vi nød en koncert med sangerinden Stine Bramsen.

Danmarks Dejligst Karrebæksminde, 09.07.2022:

På området omkring Kæmpehøjen på De Hvide Svaner Camping – med en fantastisk udsigt over Karrebæk Fjord – deltog Klub Næstved som frivillige i Danmark Dejligst Karrebæksminde. Samtidig med at vi hjalp som frivillige – så kunne vi nyde musikken leveret af en blanding af professionelle bands, dygtige lokale bands og andet god underholdning.

På opfordring sang vores egen Michael Schultz en af sine ynglings Elvis Presley sange sammen med Butterflies. Du kan se videoen med Butterflies og Michael ‘Elvis’ Schultz ved at klikke HER

Royal Run, 06.06.2022:

Klar til afgang – vi så alle frem til nogle hyggelige timer ved Royal Run.

Videoerkliktallene / teksten for at se de små videoklip fra vores tur: start-portal – 1 2 3 4 5 medaljer 

Jo, den er ‘god nok’ – det er Kronprinsesse Mary t.v. på billedet og ved siden af hende løber Carsten Rasmussen, Næstveds borgmester, der senere på løbeturen blev ‘spottet’ ganske glad og tilfreds:

Tilbage ved start-portalen – med rigtig mange mennesker – heriblandt også Klub Næstved, der var mere end klar til at komme afsted:

En glad og meget spændt Kim – der er mere end klar til Royal Run.

Ligesom Kim var også Sofie mere end klar og parat til start…

… det samme var Mogens også.

René – Klub Næstveds guitarholds dygtige læremester havde en hel del af guitarholdet med til Royal Run, så der blev tid til at snakke om både musik og motion.

Klar – parat – start….. Startskuddet lød og straks var Kristina, Karsten, Kim og resten af de mange aktive deltagere fra Klub Næstved klar til Royal Run. Tag med på tur – med billederne herunder.

Afsted det går ….

… indtil vi lige møder nogle, vi skal hilse på ….

… og så afsted videre på turen:

Hvor Isabel og alle os andre stødte på flere ‘spændende personligheder’ …

… men også underholdning, så vi lige måtte stoppe op igen.

Turen gik videre fra Kattebjerg til Ringstedgade, og på Hjultorv blev vi igen mødt at underholdning:

Jytte var fortsat ved godt mod – nu var vi også snart i mål. Vi manglede kun at gå tværs over Axeltorv og om til målportalen, hvor vi fik overrakt medalje, frugt med mere ….

… og så skulle vi naturligvis alle sammen lige fotograferes …

… og vise vores flotte medalje.

Efter Klub Næstved var færdige og lige omkring samtidig med vi skulle hjem – ankom Kronprinsesse Mary, som var glad, smilende, hilste og så frem til 5 km løb rundt i skønne Næstved:

Generalforsamling og fest, 02.06.2022:

Interessen for at stille op til Klub Næstveds bestyrelse er enorm – både blandt nuværende bestyrelsesmedlemmer og helt nye. Her ses der billeder af de mange, som stillede op til valget i år.

Sofie, t.v., og bagved Malene, kom ind som helt nye bestyrelsesmedlemmer. Isabel og Michael Schultz blev begge genvalgt til bestyrelsen. Poul Erik og Eva, t.h., blev begge valgt som suppleanter. Udover de seks personer, består bestyrelsen endvidere af Jytte, Thomas og Peter, der ikke var på valg i år.

ikke mindre end 11 var opstillet – så der blev kæmpet om de fire pladser i bestyrelsen – og det blev to nuværende bestyrelsesmedlemmer og to nye der blev valgt. Og som suppleanter blev det også både en ’gammel kending’ og et nyt medlem, som blev valgt. Så naturligvis var alle nyvalgte super glade og tog hænderne til vejrs.

Formand Isabel benyttede lejligheden til at takke Michael Schultz for hans indsats inden for fodbold og hockey gennem mange, mange år. Samtidig udtrykte hun tak for at han fortsat vil øse ud af sin erfaring som træner i Klub Næstved.

Efter mere end 300 tarteletter var spist – måtte der motion til i form af dans. Carsten Rasmussen sørgede traditionen tro for at slå tonen an….

… og inden længe var ’dansegulvet’ i teltet godt fyldt op – også til ‘fælles-dans’: Se videoen – klik HER

Special Olympics Idrætsfestival, 20.05.2022 – 22.05.2022:

Ved Special Olympic i maj deltog Klub Næstved med fodboldholdet. Fra venstre ses Tobias, Johnny, Peter Søren, Michael Schultz og Frederik. Stående ses Isabel.

Herunder på siden finder du en række billeder, men også 8 videoer. Du kan se videoerne ved at klikke på hvert enkelt tal: 12345678    

Michael Schultz og Tobias repræsenterede Klub Næstved ved indmarchen.

Klub Næstveds fodboldhold spillede mange gode kampe om lørdagen….

… trods trætte fodboldben var holdet dog klar til at feste om aftenen.

Ligesom med hockey var dette det sidste stævne, som Michael Schultz deltog i. Fremover er han ikke aktiv sportsudøver men i stedet vil han være hjælpetræner.

Om søndagen skulle de sidste kampe spilles. Alle vidste at hvis der skulle en medalje med hjem, så skulle vi vinde de to sidste kampe. Og jo: Klubben fik en flot bronzemedalje.

Afslutningsceremonien – med deltagelse af Prinsesse Bennedikte, der er projektor for parasport. Flammen blev slukket og værtsbyen bliver i 2024 Frederikshavn. Det er vores håb i Klub Næstved at vi kan få rigtig mange atleter med, så budskabet om de mange sportsgrene kan komme i fokus inden for parasport.

Selvom Klub Næstved var repræsenteret af Isabel, Michael Schultz, Frederik, Peter Søren, , Johnny og Tobias, t.h……

….. så havde Special Olympic valgt at sætte Kristina på en flot reklamesøjle – så hun var jo næsten også ’med’.

Indvielse af adgangsforhold og større spisesal, 12.05.2022:

Den røde løber – og en masse andre detaljer var klar var klar, da Klub Næstved havde inviteret til officiel indvielse af Klub Næstveds ombygning – med en ny og langt større spisesal og adgangsforhold til klubben som nu også er egnet for kørestol- og rollatorbrugere. Herunder ses tre billeder fra ‘under ombygningen’;

Hanne og Mogens er de første der tager turen op af den nye rampe og indgangsparti til Klub Næstved.

I sin tale fortalte Michael Perch om Peter Plys og det at have venner og om hvor vigtig ombygningen har været for klubben. ”Jeres mulighed for at dyrke venskaber og fællesskaber sammen er blevet endnu bedre. Det er derfor, at man selvfølgelig uanset om man er kørestolsbruger eller ikke er kørestolsbruger, skal kunne komme op i det fællesskab som I har bygget op sammen”.

Næstformand i Klub Næstved Michael Schultz, får en snak med formand for Socialudvalget Michael Perch og Direktør Jakob Bigum Lundberg.

Snakken gik lystigt og der blev uddelt krammere – nu var vi endelig i mål med bedre adgangsforhold og mere plads.

Hvad enten man var gående med eller uden rollator eller om man kom i kørestol – så var alle imponerede over de handicapvenlige adgangsforhold med kørestolsrampe med automatisk døråbner og en større spisesal med nemmere adgang til at komme rundt.

Et par gange om året spiller Carsten Rasmussen op til dans i Klub Næstved – og Hanne er altid klar til fest. Så her får de to en snak om en del af repertoiret til den næste fest, hvor Carsten skal spille i klubben.

Påskebrunch, 14.04.2022:

Skærtorsdag havde vi gjort klar til en lækker påskebrunch. Først nød vi en masse lækker mad og drikke…

… og med masser af mad, drikke og hyggeligt selskab – fortsatte vi hyggen i haven med en række påskelege m.m.

Efter en masse sjov, hygge, leg og motion – sluttede vi dagen med lækker kage.

Hockeystævne, 26.03.2022:

Klub Næstveds hockeyhold vandt sølvmedaljer ved dagens hockeystævne.

Som trænere af holdet kan man kun være stolt af deres fighter vilje. De havde nemlig nogle svære kampe og de kæmpede bravt.

Der er nu ikke noget, som at få sin første medalje! Se blot Kims smil.

For nogen var det en start i dag – for andre blev der sat et punktum. Michael Schultz, som har været med fra 80’erne, hvor hockey startede i Næstved, har spillet sin sidste kamp, sit sidste stævne. Han er lidt af en legende, kendt for sin hurtighed, koldbøtter når han scorede, seje briller og lidt for høj stav. Schultz fik blomster og klapsalver fra de andre hold. Kim Lindhardsen, som også har spillet i mange år, har ligeledes valgt at stoppe, da han nærmer sig de 70 år.

Støttekoncert med Klub Næstveds guitarhold, 23.03.2022:

De glade musikanter fra Klub Næstveds guitarhold afholdte den 23. marts det første af to støttearrangementer til fordel for mennesker med udviklingshandicap fra Ukraine. Der var totalt udsolgt til arrangementet, og alle havde hver betalt 200 kr. pr. billet. For dette fik man – udover en forrygende koncert – en lækker menu bestående af flæskesteg og alt i tilbehør, samt drikke, kaffe/te og et stykke kage.

Herunder finder du en række billeder, men også både TV-indslag fra TV2 Øst og vores egne videoer:

Gæsterne ved aftenens støttearrangement nød godt af den lækre mad og til dessert kaffe/the og kage – med glasur som det ukrainske flag:

Guitarholdet har aldrig tidligere bestået af så mange friske og glade musikanter og sangere. Og ved denne støttekoncert var der endda flere af dem, som for første gang gav sig i kast med at være solist.

Brian var én af solisterne. Han sang og spillede Eric Claptons smukke “Wonderful Tonight”.

Klub Næstveds guitarhold fik – med rette – masser af bifald fra publikum, der – udover en hyggelig aften med god musik, stemning og lækkert mad – var med til at støtte mennesker med udviklingshandicap i Ukraine.

TV2 Øst var også til stede ved støttearrangementet. Du kan se tv-indslaget ved at klikke HER

TV2 Øst bragte også et indslag om støttearrangementet den 15. marts. Dette indslag kan du se eller gense ved at klikke HER

Initiativpris til Klub Næstved, 01.03.2022:

Hvert år uddeler Y’s Men en initiativpris. Klub Næstved har netop modtaget prisen – inkl. et beløb på 5.000 kr. “Klub Næstved opfylder nogle basisbehov hos mennesker, som ikke dækkes af paragraffer og serviceydelser, men et behov for at mennesket er en del af et fællesskab og samvær – det klarer I hos jer. Det har ikke været nemt for jer gennem længere tid – på grund af corona – men vi håber at dette beløb kan give jer mulighed for en fælles oplevelse / aktivitet”, lød det blandt andet i begrundelsen fra Y’s Men, da Kirsten Søgaard på vegne af Y’s Men overrakte Klub Næstved initiativprisen.

Julefrokost i Klub Næstved, 10.02.2022:

2021-julefrokosten i december måned var – på grund af corona restriktioner – rykket til denne torsdag i februar måned. Vi nød alle nogle hyggelige timer sammen med skøn julemad som sild, æg, rejer, fiskefilet m.m. Herunder lidt stemningsbilleder fra julefrokosten.