Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

2023 arrangementer

Klub Næstved

2023-arrangementer i billeder og ord

Nytårsfest, 31.12.2023:

På årets sidste dag havde Klub Næstved pyntet flot op – klar til den helt store nytårsfest, hvor vi startede med snacks og velkomstdrink. Dernæst Dronningens nytårstale på storskærm, masser af lækker mad og drikke, dans og hygge…. Se blot alle billederne herunder, samt 5 videoer, som du også kan se på vores sociale medier. Du ser videoerne ved blot at KLIKKE på den video, som du vil se (1 til 5)

Nytår_1 Nytår_2 Nytår_3 Nytår_4 Nytår_5

Og så blev det tid til Dronningens sidste nytårstale…..

Efter forretten var det tid til en yderst lækker hovedret.

På videoerne herunder kan du komme ‘helt tæt’ på vores nytårsfest. Du skal blot trykke på “Nytår_1” hvis du vil se den første video osv. Video 4 og 5 byder op til underholdning, hygge, dans og musik. Men ingen nytår uden…. “90 års Fødselsdagen”, som vi naturligvis så på det store lærred.

Nytår_1 Nytår_2 Nytår_3 Nytår_4 Nytår_5

Julefrokost, 27.12.2023:

Den 27. december kl. 13 til 17 havde Klub Næstved inviteret til en hyggelig julefrokost i klubben. Her stod menuen på lækkert mad og prikken over i’et var – som altid – den hyggelige stemning blandt vennerne fra klubben. Herunder følger lidt stemningsbilleder. På vores facebookside og Instagram profil kan du se flere videoer, men du kan også se en enkel ved at klikke HER

Efter alt den lækre mad og velsmagende risalamande blev det tid til at se, om der var nogle, som fandt en mandel. Og der var ikke bare én heldig, men hele fem heldige, som hver fandt en mandel og dermed fik en ‘sød’ gave i form af lidt lækkerier. De fem heldige ses herunder: Ida, Peter, Lis, Yvonne og Jesper.

 

Julekoncert med guitarholdet, 07.12.2023:

Klub Næstveds guitarhold gav denne torsdag i december deres årlige julekoncert i klubben. Herunder kan du se en række videoer med nogle af de mange optrædende solister, men naturligvis også med hele guitarholdet. Klik blot på de enkelte videoer:

VIDEO 1VIDEO 2VIDEO 3VIDEO 4VIDEO 5 VIDEO 6VIDEO 7VIDEO 8VIDEO 9VIDEO 10VIDEO 11 

Julegalop & æbleskiver, 03.12.2023:

Vejret var mere end perfekt, da vi besøgte Askov Ridecenter denne skønne søndag, hvor sneen faldt. Vi fik kælet, klappet og striglet heste, nogle fik en tur højt til hest, og vi hyggede med æbleskiver m.m. Herunder følger en række billeder. BEMÆRK: En række videoer kan ses på vores Facebook- og Instagram profil, men du får lige to af dem her – du skal blot trykke på “VIDEO JULEMAND” og “VIDEO JULETRÆ

Musik & And, 16.11.2023:

Carsten Rasmussen spillede – traditionen tro – op til dans ved vores igen-igen-igen totalt udsolgte Musik & And arrangement. Du kan se en masse billeder fra dette skønne og traditionsrige arrangement, ligesom du kan finde i alt 8 videoer fra aftenen. Klik HER for at se meget mere, MEN HUSK: Du kan også FØLGe os på instagram, hvor du i alt kan finde 14 videoer fra “Musik & And 2023”. Du finder også på instagram ved at scanne denne QR-kode:


Husk du finder mange flere billeder og videoer fra Musik & And 2023 ved at klikke HER

Klub Næstved – 20 års fødselsdagsfest, 03.10.2023:

 

 

Den første tirsdag i oktober måned havde Klub Næstved inviteret alle til fødselsdagsfest i anledning af klubbens 20 års fødselsdag. I løbet af arrangementet var der omkring 150 mennesker samlet for at fejre Klub Næstved. Der var en række taler, store og flotte fødselsdagslagkager med kaffe og the, i pølsevognen blev der serveret over 250 pølser og brød samt mere end 120 bøfsandwich. Klubbens guitarhold gav koncert – inkl. en 20 års fødselsdagssang skrevet til anledningen – og festlighederne sluttede med klubbens “husorkester”, Butterflies, som spillede op til dans. Du kan (gen)se alle talerne, en række stemningsbilleder og stemningsvideoer – klik HER

Anne Blak – 40 års jubilæum, 28.08.2023:

Borgmester Carsten Rasmussen holdt tale for Anne Blak, der blev hædret med 40 års fortjenestemedalje fra Dronning Margrethe.

En altid smilende Anne – her med medaljen i sølv og med Annes navn indgraveret i.

Der var mange forbi for at lykønske Anne – her blot et enkelt billede med ‘gamle’ og nuværende kollegaer fra Klub Næstved. På Annes venstre side ses – fra venstre – May-Britt, Susanne og Maria, og t.h. Klaus og Svend.

Udflugt til Provsgården, 08.08.2023:

En dejlig dag på Provstgården i selskab med børn og personale fra Næstved Specialskole. Der blev leget, snakket med dyrene og hygget i shelteret med sodavand og popcorn. Og igen havde vi et dygtigt hold frivillige med fra Klub Næstved, som sørgede for at alt “klappede”. Herunder kan du se lidt stemningsbilleder fra dagen.

Hansi Hinterseer-koncert, 06.08.2023:

Jo-jo, den er god nok. Vi var til koncert med Hansi Hinterseer.

Her ser du nogle af os, som var til koncerten….

… og Hanne havde – i dagens anledning – taget en flot festhat på. Herunder følger lidt flere billeder fra koncerten.

Sommerfest, 03.08.2023:

Sommerfesten i Klub Næstved blev igen i år en herlig fest med store mængder hygge, dejlig mad og drikke, kåring af årets Æresmedlem, koncert med klubbens skønne guitarhold og dans til tonerne fra BUTTERFLIES, som straks fyldte teltet med glade dansere.

Klub Næstved guitarhold indledte Sommerfesten med en koncert. Du kan se et par videoer ved at klikke Guitar-video-1 og Guitar-video-2

De unge, skønne frivillige sørgede for kartoffelmos med millionbøf til de mange, som havde bestilt mad på forhånd. Herunder ses lidt stemningsbilleder fra spisningen.

Som det fremgår, så blev den dejlige mad nydt både inde i teltet og udenfor i det skønne vejr.

Pølsevognen og baren var også godt besøgt gennem dagens sommerfest. Efter spisning – og før dans til musik med Butterflies – var det tid til at kåre årets Æresmedlem.

Klub Næstveds bestyrelse – herunder næstformand Isabel Nielsen, t.v., og formand Malene Goberg, t.h. – havde valgt at årets Æresmedlem i år skulle gå til Anne Blak. Traditionen tro overrakte borgmester Carsten Rasmussen, som var den første der blev Æresmedlem (i 2010), hædrebeviset til Anne. Carsten holdt også en flot tale, som du kan høre HER:

Både Githa Nelander og May-Britt Bay Hansen har tidligere været kåret som Æresmedlem. Det var i h.h.v. 2020 og 2014.

Da Butterflies slog tonen an – blev dansegulvet straks fyldt. Herunder kan du se en række billeder og videoer.

Butterflies-dans-video-1 – Butterflies-dans-video-2 – Butterflies-dans-video-3 – Butterflies-dans-video-4 – Butterflies-dans-video-5 – 

Butterflies-dans-video-6

          

En tæt dans er ikke så ringe endda – se bare her: Butterflies-tæt-dans-video

Samtidig med der blev danset i teltet, var der også hygge og leg i haven. Video: Fodbold-leg-i-haven

Og i teltet var der også mulighed for hygge og snak.

Hanne omgivet af Butterflies.

Generalforsamling og fest, 12.06.2023:

Formand Michael Schultz, støttes af næstformand og bestyrelsesmedlem Isabel og Malene, da formandens beretning blev fremlagt.

May-Britt og Mia er ordstyrere.

 

Poul Erik og Anne fremlagde økonomiberetning.

I midten af juni måned afholdt Klub Næstved generalforsamling. På billedet herover ses hele bestyrelsen. Du kan læse mere om dem ved at klikke HER, mens du herunder finder lidt stemningsbilleder og videoer fra den efterfølgende fest, hvor Carsten Rasmussen spillede op til dans.

Video 1 – klik HER    –     Video 2 – klik HER

Festen efter generalforsamlingen er også en familiefest.

Carsten Rasmussen spillede op til både dans, glæde, hygge og masser af ‘syng med’. Tag med til fest – og se alle stemningsbillederne herunder.

 

Påskefrokost, 06.04.2023:

Skærtorsdag holdt vi – traditionen tro – en hyggelig påskefrokost, og med efterfølgende påskelege. Herunder kan du se lidt stemningsbilleder.

Dialog om Klub Næstveds fremtid, 27.03.2023:

Skal Klub Næstved fortsætte i den nuværende form, med drift via et samarbejde mellem foreningen og Næstved kommune? Det var ét af spørgsmålene da Klub Næstveds bestyrelse havde inviteret medlemmer, politikere, myndighedsafdelingen Handicap og Psykiatri, pårørende og alle andre interesserede, til en brainstorm og dialog om Klub Næstveds fremtid. På vores facebookside kan du se et par videoer fra mødet, ligesom du herunder kan se yderligere et par videoer samt lidt billeder.

  • I videoen “Klub Næstveds fremtid I” kan høre et oplæg fra May-Britt fra Klub Næstved – klik HER
  • I videoen “Klub Næstveds fremtid II” kan du høre socialudvalgsformanden Michael Perchs tale – klik HER
  • Live videoer fra Facebook – klik HER og HER

Der var fyldt godt op i salen i Klub Næstved. Herunder følger lidt billeder fra fremmødte; fra politikere og pårørende til medlemmer og andre interesserede.

Dansk Melodi Grandprix, 11.02.2023:

Endelig kom dagen, hvor vi skulle til Arena Næstved og se Dansk Melodi Grandprix 2023.

I samlet flok stod vi i kø for at komme ind i arenaen, og ligeså koldt det var udenfor – ligeså varmt var det indedørs. Men pyt: Vi havde en fest, som ses herunder:

Oliver og mor Gitte får en snak med Svend, mens Henrik Abel står på scenen hvor han får os alle i det helt rigtige humør inden selve showstart kl. 20.00.

Henrik Abel underholdte og forklarede os, hvordan selve showet skulle afvikles.

Her ses værterne; TV-vært Tina Müller, 45 år og nybagt mor til datteren Emma på 4 måneder, som var med backstage, og Næstved-knægten og komikeren Heino Hansen. Herunder følger der billeder af de otte deltagere, som dystede om at vinde Dansk Melodi Grandprix 2023, men også billeder fra showet, som blev sendt live lige præcis ud for hvor os fra Klub Næstved sad. Men naturligvis har vi også optaget nogle videoer – dem kan du se længere nede – eller lige her:

Videoer: For at se videoerne, skal du blot klikke på de enkelte tal:

1 23 – 4 – 5 – 67  – 8 – 9 – 10 – 111213 – 14 – 15 – 16 – 17 – 18 – 19 – 20 – 21 – 22 – 23 – 24 – 25 – 26 – 27 – 28 – 2930 – 31 – 32 – 33 – 34 – 35 – 36

Frederik Leopold sang “Stuck On You”.

Eyjaa med “I Was Gonna Marry Him”. De to søskende i brudekjole havde i øvrigt deres helt egen fanskare med – og de sad lige ved os, som det ses herunder:

Micky Skeel var den første på scenen som sang på dansk: “Glansbillede”. Han var i øvrigt også én af de tre medvirkende som gik videre til finalen…

Maia Maia optrådte ikke kun på scenen, men – som her – også ude blandt publikum, hvor hun sang “Beautiful Bullshit”.

“Freedom” blev leveret med rigelige mængder guitar og lysshow, som varmede os på kinderne, når det kraftige røde lys ‘knaldede’ ud i arenaen. Niclas Sonne, som både sang og spillede guitar, var – ligesom Micky Skell – med i kapløbet om at vinde årets Grandprix.

Når optagelserne ikke foregik fra scenen, så var det lige her – foran hvor vi sad. Denne gang med vært Tina Müller og de første 4 optrædender: Frederik, Eyjaa, Micky og Maia Maia.

Tja, dette er ikke Mariyah LeBerg, som sang “Human” (foto mangler), men derimod sang nr. 7 og aftenens sidste sang på dansk: Søren Torpegaard Lund som sang “Lige her”.

Showets sidste deltager; “Breaking My Heart” med Reiley, som er opvokset på Færøerne. Reiley var den tredje og sidste deltager som kom i finalen (og du ved sikkert allerede hvem der vandt).

Det kan godt være hårdt for bentøjet at stå op i længere tid – så inden kameraet kørte igen, måtte Heino lige lave lidt ben øvelser – men så var det også live og lige på igen:

Tina Müller og aftenens sidste fire deltagere efter de havde optrådt.

Værterne t.h. sammen med de otte deltagere lige inden de får svar på hvem af dem, der går videre til finalen.

De tre deltagere, som kom i finalen, var: Micky Skeel, Nicklas Sonne og Reiley. I finalen var det op til seerne og publikum at stemme på SMS og/eller en App. Men en fagjury havde også en hel del at sige: De bestemte nemlig ligeså meget som ‘os’ – altså 50% til hver. Herunder ses juryen, som også blev filmet lige præcis hvor vi sad i Arena Næstved:

Sangerinden Annika Aakjær var blandt juryen…

Det samme var sangerinden og tidligere vinder af både det danske og europæiske grandprix, Emelie de Forest, som vandt med “Only Teardrops” i maj 2014, og t.h. den danske – og internationale kendte producer og sangskriver – Cutfather (døbt Mich Hedin Hansen). Blandt dommerne var også sangeren Anders Stig Gehrt-Bendixen – tidligere kendt fra Alphabeat, men i dag solo under navnet Anders SG – der ses herunder t.v. for tv-værten:

Ukraine’s KALUSH Orchestra, der vandt overbevisende ved Eurovision Song Contest 2022, havde også taget turen til Næstved, hvor du stod på scenen – og hjem i de danske tv-stuer. De takkede danskerne for vores støtte til Ukraine.

En hyggelig og oplevelsesrig aften nærmer sig sin afslutning. TV-værterne skal til at afsløre om det bliver Micky Skeel, Nicklas Sonne eller Reiley, der løber med sejren. Herunder kan du ikke se, hvem der vandt – da pressefotograferne straks stormede op på scenen for at få billeder af vinderen… men på de to sidste billeder kan du se vinderen 🙂

Reiley, der er døbt Rani Petersen og opvokset på Færøerne, har millionvis af følgere på TikTok m.m. Efter sejren i Arena Næstved den 11. februar, skal han nu deltage ved årets Eurovision Song Contest, der afholdes i Liverpool i Storbritannien til maj.

Dansk Melodi Grandprix, 11.02.2023 videoer:

For at se videoerne, skal du blot klikke på de enkelte tal:

1 23 – 4 – 5 – 67  – 8 – 9 – 10 – 111213 – 14 – 15 – 16 – 17 – 18 – 19 – 20 – 21 – 22 – 23 – 24 – 25 – 26 – 27 – 28 – 2930 – 31 – 32 – 33 – 34 – 35 – 36

Dansk Melodi Grandprix aften, 19.01.2023:

Den 19. januar – på dagen hvor deltagerne i Dansk Melodi Grandprix blev afsløret – kørte “Melodi Grandprix karavanen” i Klub Næstved og NSV.
I samarbejde med NSV lavede vi en 11 timers lang melodi grandprix fest, som optakt til det rigtige i Næstved Arena, hvor vi har været så heldige at få 20 billetter.
Festen startede på NSV kl. 10 med Kareoke og pølser, kl. 14 skiftede “scenen” til Klub Næstved, med aftensmad pasta kødsovs og diskotek med Dj Denner og kulørte drinks mixed af frivillige pædagoger fra Sydbyskolen Specialafdeling og venner af Klub Næstved.

Tag med til Melodi Grandprix aften i Klub Næstved; Se stemningsbilleder herunder, samt en artikel fra sn.dk

Krag, Martin, Jannie og t.h. Louise – frivillige pædagoger fra Sydbyskolen Specialafdeling – var blandt hjælperne ved den festlige Grandprix aften i Klub Næstved. På sn.dk kan du læse mere om arrangementet – klik HER