Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Klub Næstved

2024-arrangementer i billeder og ord. BEMÆRK: Nyeste arrangement er øverst på siden (modsat de øvrige år).

Debat om Handicappolitikkens fremtid, 25.04.2024:

Klub Næstveds formand Malene Goberg ses her sammen med – fra venstre – konsulent i Center for handicap og psykiatri Lærke Villemoes Lindeholm, Handicap og Psykiatrichef Bo Gammelgaard og til højre Formand for Socialudvalget Michael Perch.

VIDEOER med Michael Perch – klik på tallet: 123

VIDEO med Bo Gammelgaard – klik på tallet: 4

VIDEO med Bo Gammelgaard og Michael Perch – klik på tallet: 5

Påskefrokost, 01.04.2024:

Påskeliljer i Klub Næstveds have – og Påskefrokost indendørs….

“Skidne æg” var bl.a. på menuen til Klub Næstveds påskefrokost, så Poul Erik havde nok at se til i køkkenet, hvor fx baconen også skulle steget – klar til den lune leverpostej.

Efter det forskellige lækre mad – var det nu tid til påskeleg i haven: Find påskeæg…. Nogle fandt ingen, andre et enkelt, nogle to og få fandt tre påskeæg, men; ALLE fik en gave….

Casper, herover, og Jan, herunder, var hurtige til at finde et æg…..

… andre måtte lede lidt længere tid….

… pludselig er Kim mere end hurtig: Han havde netop fundet ét æg, men spotter så endnu et æg, så nu kan han stolt vise to æg frem.

Erika var også stolt af det æg, som hun fandt.

Hvorfor Kristina smiler? Jamen hun fandt jo hele 3 æg, og var både glad og mega stolt.

Efter dagens motion i haven – blev det tid til dessert: Syltede pærer med råcreme.

Vi havde alle en super skøn påskefrokost i Klub Næstved, hvor ……

…… ALLE fik et lækkert chokolade påskeæg – hvad enten man havde fundet et æg i haven eller ej.

Klub Næstved Goes American, 14.03.2024:

Isabel og Malene, næstformand og formand i Klub Næstved, bød velkommen til det totalt udsolgte arrangement “Club Næstved Goes American” i anledning af Præsident nr. 44 i USA, Barack Obama’s besøg i Næstved den 15. marts. Herunder følger nogle videoer, som også kan ses på vores INSTAGRAM og FACEBOOK (Har DU husket at ‘FØLGE‘ os på de sociale medier – ellers klik her på INSTAGRAM og FACEBOOK.

VIDEO 1 – Klik HER – Video 2 – Klik HER Video 3 – Klik HER Video 4 – Klik HER

MUMS – der var amerikansk menu – naturligvis serveret på “Amercian Party”-tallerkener. Herunder følger en række herlige billeder fra festen.

Rester fra ét af de mange borde: Der blev ‘guffet’ lækre spareribs til den helt store ‘guldmedalje’. Efter det lækre mad, stod den på fest – med vaskeægte countrymusik og dans. Se blot herunder.

Isabel og Kristina havde medbragt deres ‘revolvere’ til cowboyfesten. Her – klar til at skyde hinanden… og herunder Malene.

“Jeg sætter min hat som jeg vil ….”. Keld fik ramt Kristinas cowboyhat, så hun var bestemt ikke tilfreds med billedet her – så et nyt måtte der til 🙂