Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Æresmedlemmer

af Klub Næstved

2010:

Klub Næstveds Æresmedlemspris uddeles til personer som har en helt særlig betydning og gjort en særlig indsats for Klub Næstved. Personen indstilles af Klub Næstveds bestyrelse, og overrækkes af Borgmester Carsten Rasmussen som også er Klub Næstveds første Æresmedlem i 2010

Æresmedlem_2010

I 2010 blev Carsten Rasmussen kåret til Æresmedlem af Klub Næstved. Carsten, der har været medlem af Næstved Byråd siden 2002, har – allerede før han blev byens borgmester – været flink til at hjælpe de udviklingshæmmede i Klub Næstved. Fx. ved at synge og spille ved forskellige arrangementer, men også i forbindelse med flytning og istandsættelse af klublokaler.

2011:

Æresmedlem_2011

I 2011 overrakte borgmester Carsten Rasmussen Henrik Bay Hansen, daværende underviser af Klub Næstveds sang og guitarhold. Overrækelsen fandt sted i forbindelse med en guitarkoncert i Klub Næstved.

2012:

Æresmedlemmer_2012

I 2012, da Klub Næstved holdt indvielse af klubbens handicapbus, stod Carsten Rasmussen for overrækkelsen af ikke bare ét men to æresmedlemmer. Fra venstre Svend Hansen, der i årevis har været en tro følgesvend ved alle Klub Næstveds idrætsaktiviteter, og Gitte Haack, som ansøgte diverse fonde m.m. for at skaffe økonomi til Klub Næstveds handicapbus.

2014:

Sommerfest_03

Ved sommerfesten i august 2014 blev May-Britt Bay Hansen kåret som æresmedlem af Klub Næstved. Gitte Haack holdt en tale, hvori hun – på bestyrelsens vegne – takkede May-britt for hendes flid og altid kamp og nærvær for Klub Næstved – også i de hårde år, hvor klubben var tæt på at blive lukket.

2016:

Æresmedlem 2016

Ved sommerfesten i august 2016 blev Michael Pedersen kåret som æresmedlem af Klub Næstved. Borgmester Carsten Rasmussen holdt en tale, hvor han fortalte om de mange gode grunde til valget af Michael som æresmedlem. Begrundelserne kan du både høre i borgmesterens tale og se dem nederst på siden her:

 

 

Æresmedlemspris_Michael

2017:

Ved sommerfesten i august 2017 blev Poul Erik Larsen kåret som æresmedlem af Klub Næstved. Borgmester Carsten Rasmussen stod for at holde talen – en tale hvor der kom en række gode grunde til valget af Poul Erik som æresmedlem. Fx at han har været aktiv i opstarten af Klub Næstved i 2003, at han har siddet i bestyrelsen i alle årene, han er en retfærdig mand og så er Poul Erik ikke bange for at ‘tage fat’, bl.a. står Poul Erik for baren – både salg og bestilling af drikkevarer, han gør rent, pudser vinduer, skovler sne, slår græs og rydder op.

2019:

Klub Næstveds Æresmedlemspris 2019, gik til guitarlærer René Kowalczyk, og selvfølgelig skulle den overrækkes ved Klub Næsteds Guitarholds 10 års fødselsdagsfest.

René skal have prisen fordi:

  • Han er en god guitarist, og en god og inspirerende lærer.
  • Han er god til at lave guitararrangementer til Guitarholdet og finde på hjælpemidler til guitaristerne så vi hele tiden bliver bedre.
  • Han er god til at undervise både i alene spil/sang og samspil hvor vi alle er med.
  • Han er trofast og kommer når vi har brug for det.
  • Vi er taknemmelige for at han vil køre fra København til Klub Næstved hver onsdag.
  • Han er sød, han har godt humør og er altid klar til en god snak.
  • Vi har lært rigtigt meget af dig og vi kan godt mærke vi har rykket os og bliver bedre og bedre.

Fra alle os i Klub Næstved en stor tak til dig René.

Prisen blev overrakt af borgmester Carsten Rasmussen.

2020:

Ved sommerfesten blev Æresmedlemsprisen – traditionen tro – uddelt af Borgmester Carsten Rasmussen, som også er Klub Næstveds første Æresmedlem. I 2020 gik prisen til Githa Nelander, medlem af Næstved Byråd.

Bestyrelsens begrundelse for udnævnelsen er følgende:

Githa fik prisen fordi hun har været med til at sætte fokus på vigtigheden af at have et sted som Klub Næstved.

Du er et menneskeligt menneske.

Du roser Klub Næstved og dermed også vores indsats for vores klub.

Du er fortaler for at der skal investeres i vores og Klub Næstveds fremtid.

Du besøger os gerne, og har altid god tid til at snakke og lytte.

Du har et dejligt smil, let til latter og er med på sjov.

Du har måske også en fremtid ved ”musikken”, hvis du øver dig.

Du er god til at sige ting så man forstår det.

Fra alle os i Klub Næstved en stor tak til dig Githa.

Githa Nelander blev oprigtigt overrasket og meget beæret over at modtage prisen.

Githa Nelander i selskab med Klub Næstveds næstformand, Michael Schultz, og borgmester Carsten Rasmussen.

Isabel Nielsen, der er formand for Klub Næstveds bestyrelse, ses her sammen med Githa Nelander, der netop havde fået overrakt både blomster og beviset på, at bestyrelsen havde valgt netop hende som æresmedlem.

2023:

Ved sommerfesten 2023 blev Anne Blak kåret som Æresmedlem af Klub Næstveds bestyrelse. Prisen blev overrakt af borgmester Carsten Rasmussen, som fik den allerførste pris tilbage i 2010. Du kan høre Carstens tale til Anne HER:

Anne Blak omgivet af Næstformand Isabel Nielsen, tv., og formand Malene Goberg.