Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Hvordan bevares fællesskabet …

… ned afstand, sprit og mundbind?

Der er ingen tvivl om, at Corona epidemien har slidt på alle, så det store spørgsmål er: Hvordan vi minimerer sliddet?

I Klub Næstved kan vi ikke tage digitale vidundere som skype møder m.m. i brug, da der ikke er mange af vores medlemmer som mestrer denne disciplin.  Til gengæld har vi formået at tilpasse os den nye virkelighed, og de mange retningslinjer som skal indarbejdes i en ny hverdag i klubben, ved hjælp af vilje og en kreativ sundhedsmæssig forsvarlig tilgang.

Klub Næstveds bedste ”våben” er et begreb der kun findes i Danmark, nemlig HYGGE. Vi hygger alt det vi kan og benytter enhver lejlighed til at tilføre dagen lidt HYGGE. HYGGE spreder varme i store og små grupper, HYGGE skaber fællesskab uanset hvor få mennesker vi er samlet, eller om det er pr. telefon, HYGGE er vores bedste våben i denne Coronatid, og det er faktisk muligt at HYGGE med afstand, sprit og mundbind.

Så Klub Næstveds bedste våben mod følgevirkningerne af Corona pandemien, som ensomhed, isolation, tristhed m.m. har vist sig at være HYGGE.

Herunder kan du se lidt minder fra en Corona-tid i Klub Næstved:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_4045-1024x768.jpg

Trods Corona-tiden, så hygger vi – på afstand – udendørs. Her med kolde og varme drikke – ikke at forglemme varmt tøj og håndsprit til hænderne.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_4065-1024x768.jpg

Om onsdagen kl. 14 til 16 er der ‘syng sammen’. Jesper slår tonen an på guitaren. Her ses han sammen med Michael.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_4059-1024x768.jpg

Gad vide om der leges gemmer? Men så er Kim altså fundet 🙂

Michael brugte – ligesom alle, der kørte med klubbussen under Corona-pandemien – mundbind…. ikke at forglemme håndsprit i rigelige mængder.
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_0918-1024x768.jpg

“Her er vi, goddag – goddag – goddag”. Flere brugere af Klub Næstved nød dagens første møde i Klub Næstved, som blev brugt på en tur ved vandet.