Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Indvielse af handicapbus 2012

Borgmesteren stod for den første officielle køretur

Indvielse af handicapbus 07.06.2012_2

”Hjulene på bussen drejer rundt og rundt ….”. Mens byens busser flagrede i anledning af Prins Joachims fødselsdag den 7. juni 2012, var der også Dannebrogsflag i Klub Næstved. For her var der i sandhed noget at fejre.

Med hjælp fra ildsjæl Gitte Terese Haack er det nemlig lykkedes Klub Næstved at skaffe økonomi til en handicapbus til brug for de udviklingshæmmede og handicappede brugere, der kommer i fritidsklubben, Klub Næstved.

Ved den officielle indvielse af handicapbussen takkede Gitte Haack bidragsyderne;
  • Prins Nicolai og Felix Fonden, der har bidraget med 25.000 kr.
  • Nordea Fonden, der ligeledes har bidraget med 25.000 kr.
  • Lions Club Næstved – ligeledes med 25.000 kr.
  • Sydbank, der har doneret 50.000 kr., og
  • LEV Næstved, som har ydet et tilskud på 5.000 kr.
  • OK Benzin for gavekort til brændstof
  • Hertil kommer en masse virksomheder og forretninger, som har bidraget med gaver m.m., som har skaffet penge ved div. lotterier og bankospil.
DSC_0038
”Jeg er stolt af at Projekt Handicapbus er lykkedes, men mest af alt er jeg lykkelig på brugernes vegne. Især hvis de, der bestemmer, vælger at se muligheder fremfor at lave begrænsninger”, lød det blandt andet i talen fra Gitte. Ligesom mange andre, forstår hun ikke hvorfor det er besluttet, at pædagogerne i Klub Næstved ikke må køre handicapbussen. ”De må godt sidde som passager, men de må ikke køre bussen. Det giver da ingen mening”.

Derfor var det også byens borgmester, som stod for den officielle indvielse af Klub Næstveds handicapbus, hvor han satte sig frisk bag rattet og tog en køretur med bl.a. repræsentanter fra Lions Club og Nordea Fonden.  

Indvielse af handicapbus 07.06.2012_1