Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Praktisk info

Corona-tiden har betydet at der er vendt op og ned på mange ting i Klub Næstved, fx. kontingent-fri periode, fleksibel til og afmelding til aktiviteter. Dette har været en nødvendighed for at få tingene til at glide i en unormal tid, med restriktioner og ændringer konstant.

Men nu er hverdagen heldigvis ved at blive normal igen, og klublivet lige så. Derfor mener bestyrelsen at der måske er behov for at opfriske hvordan man bruger Klub Næstved. 

Info omkring ting du skal være obs på, når du bruger Klub Næstveds tilbud:

Hvornår skal du være medlem?

Du SKAL være medlem hvis:

  • Du bruger Klub Næstveds aktiviteter, fx madklub, musik, sport m.m., men du kan godt komme og drikke en koppe kaffe / sodavand uden at være medlem.
  • Du vil køre med klubbussen.
  • Du vil med til arrangementer til medlemspris (nedsat pris).

Kontingent betales den 1. juli og den 1. januar. Du kan finde priser og anden nyttig info på Klub Næstveds hjemmeside ved at klikke HER og HER

Hvornår kan jeg melde til og fra aktiviteter:

  • Du skal tilmelde dig madklub senest en KLUBDAG før du vil spise med.
  • Du skal melde afbud til madklub SENEST dagen før, hvis du vil have dine penge refunderet. Ved afbud på dagen refunderes pengene IKKE, da der på det tidspunkt har været en udgift til indkøb som ellers skal dækkes af de andre medlemmer.
  • Ved større arrangementer er der en sidste tilmeldingsfrist, hvis den overholdes bliver planlægningsarbejdet lettere for os. Du skal melde afbud senest 3 dage før, ellers refunderes pengene ikke. 

Hvornår kan du få medlemsrabat ved arrangementer:

  • Du kan deltage til medlemspris, hvis du er ledsager for et klubmedlem.

Hvad er en ledsager?

Du er ledsager, når du er med for at hjælpe et medlem som IKKE kan klare sig selv, og som er afhængig af hjælp til feks. at spise, handle og komme rundt.

Du kan også få medlemsrabat ved arrangementer hvis du er passiv med af Klub Næstved.

Hvad er passivt medlem?

  • Som passivt medlem betaler du kontingent i august, altså en gang om året. Så skal du kun betale medlemspris ved arrangementer, men det giver dig IKKE ret til at stille op til bestyrelsen, eller stemme ved generalforsamlinger.
  • Du kan vælge passivt medlemskab for enkel personer pris: 150 kr. årligt, – eller et familiekontingent på op til 4 personer Pris: 250 kr. årligt.

Er du ny i klub Næstved

Hvis du er ny i klub Næstved, er du velkommen til at prøve, om det er noget for dig at blive medlem. Du kan godt spise med 4 gange – og lave aftale om prøvetræning på vores klubhold 2 gange inden du beslutter dig.

Du kan finde flere informationer på Klub Næstveds hjemmeside ved at klikke HER

Med venlig hilsen fra Klub Næstveds bestyrelse