Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Praktiske informationer

 

Info omkring ting du skal være obs på, når du bruger Klub Næstveds tilbud:

Hvornår SKAL du være medlem? 

Du SKAL være medlem hvis:

Du bruger Klub Næstveds aktiviteter, eks. madklub, musik, sport m.m., men du kan godt komme og drikke en kop kaffe uden at være medlem.

Du vil køre med klubbussen.

Du vil med til arrangementer til medlemspris.

Kontingent betales den 1. juli og den 1. januar. Du kan finde priser og anden nyttig info på her på Klub Næstveds hjemmeside – klik HER

Hvornår kan jeg melde til og fra aktiviteter:

Du skal tilmelde dig madklub senest en KLUBDAG før du vil spise med.

Du skal melde afbud til madklub SENEST en KLUBDAG før, hvis du vil have dine penge refunderet. Det vil sige du kan ikke melde afbud lørdag og søndag.

Ved afbud på dagen skal du betale, da der på det tidspunkt har været en udgift til indkøb som ellers skal dækkes af de andre medlemmer.

Ved større arrangementer er der en sidste tilmeldingsfrist, hvis den overholdes bliver planlægningsarbejdet lettere for os. Du skal melde afbud senest 3 dage før, ellers refunderes pengene ikke. 

Hvornår kan du få medlemsrabat ved arrangementer:

Du kan deltage til medlemspris, hvis du er ledsager for et klubmedlem.

Hvad er en ledsager?

Du er ledsager, når du er med for at hjælpe et medlem som IKKE kan klare sig selv, og som er afhængig af hjælp til feks. at spise, handle og komme rundt.

Du kan også få medlemsrabat ved arrangementer hvis du er passiv med af Klub Næstved.

Hvad er passivt medlem?

Som passivt medlem betaler du kontingent i august, altså en gang om året. Så skal du kun betale medlemspris ved arrangementer, men det giver dig IKKE ret til at stille op til bestyrelsen, eller stemme ved generalforsamlinger.

Du kan vælge passivt medlemskab for enkel personer pris: 150 kr. årligt, – eller et familiekontingent på op til 4 personer Pris: 250 kr. årligt.

Er du ny i klub Næstved

Hvis du er ny i klub Næstved, er du velkommen til at prøve, om det er noget for dig at blive medlem. Du kan godt spise med 2 gange – og lave aftale om prøvetræning på vores klubhold 2 gange inden du beslutter dig.

Du kan finde flere informationer her på Klub Næstveds hjemmeside.

Klub Næstved – her er plads til alle. Hilsen fra Klub Næstveds bestyrelse