Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Socialt fællesskab, nærvær og oplevelser

rimer ikke på Corona-krise – med afstandisolation og sammen hver for sig.   

Alligevel synes vi det lykkedes på en eller anden måde, at tilpasse en ”rund klods til et firkantet hul”. Vi fik pudset alle de ’gamle’ termer af, som ’omstillingsparat’, ’tænke ud af boksen’, ’det muliges kunst’ osv.                                                                                   

Vi har med stor glæde og stolthed oplevet at der er en stor omsorg for hinanden blandt Klub Næstveds medlemmer, og at medlemmerne er der for hinanden – også i modvind.

Corona-nedlukningen betød desværre en periode med aflysninger på aflysninger – ligesom vi i en periode var helt lukket ned, senere havde vi gradvis åbent – med en række restrektioner – i et par timer ad gangen og med max. 10 personer af gangen.

Herunder kan du se lidt minder fra en Corona-tid i Klub Næstved:

Trods Corona-tiden, så hygger vi – på afstand – udendørs. Her med kolde og varme drikke – ikke at forglemme varmt tøj og håndsprit til hænderne.

Om onsdagen kl. 14 til 16 er der ‘syng sammen’. Jesper slår tonen an på guitaren. Her ses han sammen med Michael.

Her nyder Michael og Jan at spille petanque i Klub Næstveds have.

Gad vide om der leges gemmer? Men så er Kim altså fundet 🙂

“Her er vi, goddag – goddag – goddag”. Flere brugere af Klub Næstved nød dagens første møde i Klub Næstved, som blev brugt på en tur ved vandet.

En is-bil var blot én af de mange ting, som vi så på vores første tur ‘i det fri’. Men fik vi mon is????

Chauffør Michael har åbenbart indtaget bagsædet (måske en lille ‘morfar’?). Men nøjjjj, hvor er vi ellers super glade for at mødes med gode venner i Klub Næstved – og få en dejlig tur ‘i det fri’.