Klub Næstved - fritidsklub for udviklingshæmmede

Special Olympics 2016 i Holstebro

Optakt til Klub Næstveds deltagelse

Du finder både billeder og videoer ved at klikke HER

Klub Næstved er allerede i gang med at træne og forberede sig til Special Olympics 2016, der finder sted i Holstebro fra den 20. til den 22. maj.

Oprindeligt var det planen at Klub Næstved skulle deltage med både sit gymnastik-, fodbold- og hockey- hold. Men få uger før afholdelsen af idrætsfestivalen blev Klub Næstved kontaktet: Der var ikke nok tilmeldte til at idrætsfestivalen kunne afholde en hockey turnering. Derfor fik Klub Næstved mulighed for at stille op i floorball, hvilket hockeyholdet var friske på – trods de ‘kun’ nåede at træne denne idrætsgren to gange før de drog til Holstebro.

Derfor er der i de tre nedenstående artikler ikke en artikel om floorball, men om hockey.

Artikler forud for Special Olympics 2016:

Special Olympics er en verdensomspændende organisation, som arbejder med idræt for personer med udviklingshandicap. Special Olympics-stævner er breddeidrætsstævner for personer med udviklingshandicap med forskellige funktionsniveauer, hvor deltagerne inddeles efter deres aktuelle formåen (kaldet divisionering).

Organisationen blev stiftet af Kennedy familien i 1968. I dag har Special Olympics organisationer i over 170 lande, og mere end 4 mio. mennesker med udviklingshæmning deltager i Special Olympics’ aktiviteter.

SO_Afghanistan_Mark__Web_1c-Grey [Converted]

Vil du vide mere om Klubs Næstveds idræts- og motionsaktiviteter, så klik HER

LOGO